SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ÎN PARAGINĂ

FOTO și VIDEO Dezolant » Arenele pe care s-a scris istoria Jocurilor Olimpice de la Rio, într-o stare deplorabilă la doar jumătate de an de la competiție

Foto: Twitter/Tancredi Palmeri
Foto: Twitter/Tancredi Palmeri

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 19:38

La doar șase luni de la Jocurile Olimpice, terenurile pe care s-au desfășurat competițiile se află în paragină, după cum arată un fotoreportaj publicat în The Guardian.

În ciuda faptului că organizatorii au promis că Rio de Janiero va beneficia în urma investițiilor făcute cu ocazia Jocurilor, șase luni mai târziu terenurile arată deplorabil.

Gazonul de pe Maracana este uscat, cu multe porțiuni fără iarbă, și a fost închis turiștilor în urma unui conflict între administratorii stadionului, guvern și organizatorii Jocurilor Olimpice, pentru o datorie de un milion de dolari rezultată din facturi la electricitate și administrarea terenului.

Nici Satul Olimpic nu arată mai bine. Zona a fost complet abandonată până săptămâna trecută, când a găzduit o competiție de volei pe plajă. "Este un abandon, indiferență față de banii publici și pentru vizitatorii care vin aici și vor să vadă întrebuințarea terenurilor", a declarat un spectator pentru ziarul O Globo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
onduku
onduku  •  11 Februarie 2017, 00:07

Numai tarile civilizate, adica sunt vreo 10 lume, maxim 15... Alea sunt in stare sa intretina un stadion! Uitati-va ce s-a intamplat si in Grecia, si se intampla si-n Romania nu numai acolo si in Brazilia..

aius
aius  •  10 Februarie 2017, 22:13

Uite,de asta nu vreau eu, sa organizam noi romanii,olimpiada din 3004:)))

turbozero
turbozero  •  10 Februarie 2017, 21:48
Postat de Ddanny Ddanny pe 10 Februarie 2017, 21:05

indienii tot indieni raman...fa-le la indieni vila...si dupa aia sa vezi ce *** e....cam asa ceva si aici

habar nu ai de nimic.. la noi cum arata stadioanele construite cu ceva ani in urma? se fac stadioane pentru diverse evenimente(gen euro 2020) constructia lor se face din bani publici si ingrasa firmele private ale clasei politice si ale oamenilor de afaceri potenti, daca exista profit dupa eveniment merge tot la hotelurile,barurile,etc acelorasi politicieni/oameni de afaceri,iar dupa aceea intretinerea stadioanelor e o povara pentru banul public, iar politicul le lasa in paragina ca sa poate jumuli in continuare banul public.. stadionul din Cluj e cel mai bun exemplu" il folosesc si l-au folosit in scopul clientelei politice( exemplu untold) iar firma capusa inventata de consiliul judetean sa administreze stadionul e in insolventa (neacceptata inca de tribunal in prima faza dar rezolva baietii)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează