SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  CEREMONIA DE ÎNCHIDERE

GALERIE FOTO Jocurile Olimpice de la Rio au ajuns la final! Simona Pop a fost portdrapelul României la ceremonia de închidere

Foto: Guliver/GettyImages +27   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 09:01

După aproximativ două săptămâni și jumătate de la startul Jocurilor Olimpice de la Rio azi-noapte acestea s-au încheiat. Ceremonia de sfârșit a fost la fel de entuziasmantă și plină de culori ca și cea care anunța deschiderea Olimpiadei.

Dacă la deschidere Cătălina Ponor a fost portdrapelul României, de această dată, la închidere, spadasina Simona Pop a purtat cu mândrie tricolorul.

Simona Pop face parte din echipa de spadă, care a obținut singura medalie de aur a României la această ediție a Jocurilor Olimpice. Alături de ea, în finala olimpică, au mai concurat Ana Maria Popescu, Simona Gherman și Loredana Dinu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10210427042056439
Costelus Cas  •  22 August 2016, 14:53

Merita Simona Pop. E campioana olimpica si e cea mai frumoasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează