SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  BOX

GALERIE FOTO Nicio zi fără ceartă la JO » Un sportiv a arătat degetul mijlociu arbitrilor în direct la TV: "Putin, cât ai plătit pentru asta?"

Foto: Guliver/GettyImages +7   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 15:43

Această ediție a Jocurilor Olimpice e una extrem de tensionată, aproape în fiecare zi se întâmplă câte ceva neprevăzut. De această dată, pugilistul irlandez Michael Conlan, favorit la medalia de aur, a făcut scandal după ce a pierdut meciul în fața rusului Vladaimir Naikitin, în "sferturi" la categoria 56 kg.

Imediat după ce s-a dat decizia cu câștigătorul meciului, Conlan a avut o reacție extrem de dură și le-a arătat arbitrilor degetul mijlociu. De nervii irlandezului n-a scăpat nici Putin, care a fost ironizat chiar în timp ce transmisiunea era în direct.

"Am venit aici să câştig aurul. Mi-ați distrus visurile! Dar nu-i nicio problemă, am o carieră în față! AIBA sunt trişori! Sunt nişte trişori ordinari! Boxul amator pute rău de tot. Am vrut să fiu dublu medaliat olimpic şi campion olimpic, dar mi-a fost furat acest vis.

Nu voi mai merge la Jocurile Olimpice şi nu aş sfătui pe nimeni să mai boxeze pentru AIBA. Putin, cât ai plătit pentru acest lucru?", a declarat Conlan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
alenb
alenb  •  17 August 2016, 20:58

Un sportiv adevarat accepta sa-i fie furata munca? accepta nedreptatea? Foarte bine a facut conlan! se stie ca arbitrajele din boxul amator sunt o mizerie de decenii iar rusia este printre principalele beneficiare, tocmai au furat la greu cu arbitrii finala de la grea, desi cel din kazahstan a dominat clar, rusul de abia a terminat in picioare.

bdgeorge
bdgeorge  •  17 August 2016, 20:30

daca te uiti la poze ii cam dai dreptate rusul are ochii sparti capul spart e plin de sange ..nu ai cum sa nu te intrebi cum a castigat meciul asta mai ales ca irlandezul asta nu are nici o urma vizibila chiar pare in forma f buna..AIBA pute are dreptate ar trebui exclusi un pic de la Olmpiade sa-si bage mintile in cap sa nu mai faca campioni cum vor ei ..La olimpiada daca nu esti in "gratiile" AIBA ca sa castigi trebuie sa maturi cu toti pe jos sa-i faci KO si asa nu esti sigur poate aparea o descalificare de undeva din juriu....

ckhristian
ckhristian  •  17 August 2016, 18:02

Nu cred ca Putin a auzit prea multe de Irlanda, ce sa mai zic de baiatul asta. Nici daca ar fi platit nu cred ca ar fi costat prea mult. Dar cu AIBA cam are dreptate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează