SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  PARALIMPISM

Mai buni decât olimpicii » Patru paralimpici au scos timpi mai mici în cursa de 1.500 metri

Abdellatif Baka
Abdellatif Baka

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2016 00:00

Primii patru clasați în proba de la clasa T13 (cu deficiențe de vedere) de la 1.500 de metri la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, au scos timpi mai buni decât americanul Matthew Cetrowitz, cel care s-a impus la Jocurile Olimpice de la Rio!

Cetrowitz alergase cei 1.500 de metri în 3 minute și 50 de secunde, cel mai slab timp într-o finală olimpică de 1.500 de metri din 1932 încoace! A fost primul titlu al SUA la 1.500 de metri după o pauză de 108 ani!

Algerianul Abdellatif Baka a câștigat titlul paralimpic în 3:48.29, un nou record paralimpic. "Îmi pare rău că nu am putut concura în august", a glumit algerianul la finalul cursei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează