SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  HANDBAL

Președintele Federației de Handbal a vorbit despre obiectivele României, după eșecul de la Rio » Care este situația lui Ryde

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2016 17:31

Președintele FRH, Alexandru Dedu, susține că obiectivul fixat de federație pe termen lung îl reprezintă Jocurile Olimpice de la Tokyo. De asemenea, acesta nu ia în calcul o despărțire de Tomas Ryde, cel puțin până la Campionatul European.

"Sunt foarte mândru că am reuşit să ajungem la Jocurile Olimpice, handbalul feminin românesc a fost acolo, acesta fiind şi un obiectiv al acestui mandat. Obiectivul lotului a fost locurile 1-8, pentru mine personal a fost calificarea în semifinale.

Pe termen lung este vorba despre Jocurile Olimpice din 2020, acesta e focusul nostru, unde ne dorim să ajungem cu ambele echipe de seniori.

Ţinând cont că noi, federaţia, suntem mulţumiţi de ceea ce a făcut (n.r. Ryde) şi credem că suntem pe drumul cel bun, o să ne gândim şi în funcţie de rezultatul de la Campionatul European dacă o să-i prelungim contractul. Acum, sub nicio formă nu se pune problema să plece, am deplină încredere în tot staful tehnic, în toţi cei nouă membri ai stafului", a declarat Dedu, în cadrul unui interviu pentru Federația Română de Handbal.

Naționala României a ratat calificarea în sferturile de finală de la Jocurile Olimpice, după ce a înregistrat trei înfrângeri (contra Angolei, Braziliei și Norvegiei) și două victorii (în fața Spaniei și Muntenegrului) în faza grupelor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gicapuia
gicapuia  •  16 August 2016, 18:48

Cred ca Ryde nu s-a implicat suficient.

9orthopaedic
9orthopaedic  •  16 August 2016, 18:27

ryde asta ar trebui sa stea naibii ( si nu numai ptr banii care ii ia, ci si ca e Antrenorul Romaniei) langa echipa....nu sa plece in suedia ,vineri si sa se intoarca luni sau marti.... 70-80 % este exclusiv vina lui ca romancele nu s-au calificat... erori de amator la un antrenor bine cotat..... le-a dat liber la fete vreo 3 saptamani inainte de olimpiada, iar inaintea meciului cu angola , cu o zi inainte, fetele au fost intro excursie !!!??? cea mai crasa eroare... apoi sa nu vezi ca elisei -ardean e iesita complet din forma ( sa ma exprim elegant) sa nu o odihnesti pe cristina , cand esti in aparare , sa nu ai o alta optiune ptr extreme, e prea mult... p.s, si neinspirat, echipa pleaca pe contra-atac si el cere time-out... ziceai ca-i plecat cu mintea de acasa....macar de ar fi fost mai ,,agresiv,, la time -out dar era bland, bonom

edy91
edy91  •  16 August 2016, 18:20

Am vazut toate meciurile nationalei de handbal fete si pot spune ca, in afara de meciul cu Brazilia, am crescut de la meci la meci. Partida cu Angola era de castigat, dar, pe langa faptul ca am avut un nivel mai putin bun de joc, am avut si EXTREM DE MULT GHINION. Cred ca au fost cel putin 12 mingi in bara. Asta e. Norocul ti-l mai faci si singur. Sunt mandru de prestatia nationalei de handbal fete a Romaniei la Rio. Sunt sigur ca vor fi si la Tokio 2020. Hai, Romania!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează