SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  LUPTE

Răzvan Pârcălabu vrea să reconstruiască lotul olimpic de lupte în jurul lui Saritov: "Să facem din Albert un model!"

Saritov a pus medalia de bronz la gâtul președintelui FR Lupte // FOTO Cristi Preda (Rio de Janeiro)
Saritov a pus medalia de bronz la gâtul președintelui FR Lupte // FOTO Cristi Preda (Rio de Janeiro)

Articol de - Publicat luni, 22 august 2016 00:00

Președintele FR Lupte, Răzvan Pârcălabu, crede că în jurul rusului trebuie reconstruit lotul olimpic de lupte.

A fost contestat în momentul în care a făcut toate demersurile pentru a naturaliza sportivi străini. Pe lângă rusul Albert Saritov, președintele FR Lupte, Răzvan Pârcălabu, a mai naturalizat două luptătoare și un luptător din Ucraina.

"Din păcate, ei nu au mai avut timp să participe la calificări petru că altfel am fi avut mai multe medalii. Toată lumea trebuie să înțeleagă însă că aducem acești sportivi să fie modele, să învățăm de la ei", spune oficialul român.

- Ce are Saritov în plus față de luptătorii români?
- Dorința! Nouă ne lipsește dorința, mentalitatea de învingători! Trebuie să înțelegem că trebuie să fim uniți, ca popor, să ne ajutăm! Noi stăm doar să criticăm și să dăm în cap celui de lângă noi că nu știu ce a făcut. Vreau să fac din Albert Saritov un model. Am arătat că se poate, că luptele nu au murit. Alin Alexuc dacă și-ar fi dorit și el mai mult, era pe podiumul olimpic.

Recunoaște că presiunea a fost fantastică. "Am așteptat 24 de ani pentru o medalie la Jocurile Olimpice. Mulțumesc lui Dumnezeu că am spart gheața. Personal mi-am dorit mai mult, nu doar un bronz. Nu s-a putut acum, dar sunt convins că peste patru ani va fi altceva", a încheiat Răzvan Pârcălabu.

"Am adus și sportivi, și antrenori străini la loturi ca să schimbăm mentalitatea românească!"
Răzvan Pârcălabu

S-a mai scris astăzi despre JO 2016:

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
red_panzer
red_panzer  •  22 August 2016, 09:20

BRAVO ! Noua ca natie ne lipseste curajul.....Poate ca e bine sa mai invatam si de la altii ce inseamna DORINTA,SACRIFICIUL,LUPTA .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează