SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  HANDBAL

S-au stabilit finalistele la handbal feminin » Calificare dramatică pentru Rusia

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2016 10:31

La Rio, lupta pentru medalia de aur la handbal feminin se va da între Franța și Rusia, în timp ce în finala mică se vor întâlni Norvegia și Olanda.

Rusia este cea de-a doua finalistă, după ce a trecut dramatic în semifinale de Norvegia, scor 38-37, cu un gol marcat în ultimele secunde ale prelungirilor. În cealaltă semifinală, Franța a trecut de Olanda, scor 24-23.

Rusia a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, în timp ce pentru Franța este cel mai bun rezultat înregistrat la Jocuri, la această disciplină.

România a fost eliminată încă din faza grupelor, după ce a peirdut meciurile cu Angola, Brazilia și Norvegia. În celelalte două partide, româncele au înregistrat victorii cu Spania și Muntenegru.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  19 August 2016, 13:54

Le-au ajuns blestemul romanesc pe norvegiene. Un titlu inseamna si calcularea unui risc, nu aratarea muschilor. Un egal cu Romania, Norvegia era sigur in finala. Asa ca sa mai invete "matematica" !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează