SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  TENIS

VIDEO Imaginile emoționante trimise de Juan Martin Del Potro prietenilor pe WhatsApp

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2016 13:09

Juan Martin del Potro îl va înfrunta pe Andy Murray în finala de tenis masculin de la Jocurile Olimpice, în această seară, de la 21:00.

Drumul argentinianului n-a fost deloc ușor. A produs una dintre marile surprize când a trecut de Novak Djokovici, în turul I, 7-6 (4), 7-6 (2), iar sâmbătă l-a învins în semifinale pe Rafael Nadal, 5-7, 6-4, 7-6 (5).

Del Potro s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe accidentări, dar a revenit cu aceeași determinare după fiecare problemă avută. 

În urmă cu 3 luni, când se pregătea intens pentru Olimpiadă, Del Potro le-a trimis un video pe WhatsApp prietenilor apropiați. Mesajul său a fost unul emoționant.

"Cam așa se petrec lucrurile, băieți. Ești singur în sală, nu mai e nimeni în jur. La Buenos Aires plouă, nu prea ai chef de antrenament, nu prea ai chef să te dai jos din pat, iar faptul că nu e nimeni să te motiveze sau să te însoțească face ca totul să fie și mai dificil. Dar ambiția și respectul față de tine însuți e mult mai puternic, iar eu sunt aici datorită vouă, care îmi sunteți prieteni și mereu m-ați susținut când mi-a mers rău.

Acum, tot efortul pe care-l fac e pentru ca voi să mă vedeți jucând și luptând împreună mulți ani de acum înainte pentru ca eu să pot fi fericit pe teren. Vă îmbrățișez. Să dați totul în ceea ce faceți. Dacă totul iese bine, perfect... dacă nu, să stați liniștiți știind că ați dat totul", le-a transmis argentinianul.

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează