SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ARGENTINA - HONDURAS 1-1

VIDEO și FOTO Argentina s-a făcut de râs: a fost eliminată din faza grupelor la Rio!

Foto: Guliver/GettyImages +10   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2016 22:18

Argentina a terminat la egalitate (scor 1-1) ultimul meci din grupa olimpică de la Rio, contra echipei din Honduras, și a ratat prezența în sferturile de finală ale competiției.

Fără vedetele Messi, Aguero sau Higuain, Argentina a fost eliminată după ce a terminat grupa D pe poziția a treia, cu un golaveraj inferior naționalei din Honduras.

Vezi AICI video cu golurile

Anthony Lozano a marcat din penalty pentru Argentina, cu un sfert de oră înainte de final, însă Martinez a egalat pentru Honduras în minutele de prelungire ale meciului.

Rezultatul Argentinei a fost pus pe seama pregătirii haotice de dinaintea Jocurilor Olimpice. Gerardo Martino a demisionat din postul de selecționer din cauza faptului că numeroase cluburi au refuzat să-i lase pe fotbaliști să participe la competiția de la Rio, iar înlocuitorul său, Julio Olarticoechea, a avut la dispoziție doar câteva săptămâni pentru a pregăti echipa.

Din grupa D vor merge mai departe, în sferturile de finală, Portugalia și Honduras.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  11 August 2016, 09:00

Unii se fac de ras la fotbal,altii la handbal si in restul sporturilor olimpice!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează