SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  SOCI 2014

FOTO Cel mai ghinionist sportiv de la Soci » A rămas blocat în baie, acum n-a mai putut ieşi din lift!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 februarie 2014 14:06

No one is going to believe this but we just got stuck in an elevator. Ask @BOBSLEDR and @Crippsee who were there... pic.twitter.com/Rwg57CBbUU

Johnny Quinn are parte doar de surprize neplăcute la Sochi.

După ce săptămîna trecută a rămas blocat în baie, ieri n-a mai putut ieşi din lift! Dacă în prima situaţie a găsit o soluţie rapid, spărgînd pur şi simplu uşa (FOTO), acum a fost ceva mai dificil, Quinn şi Nick Cunningham, un alt reprezentant al Statelor Unite la bob, avînd nevoie de ajutor din exterior.

Nu e prima dată cînd liftul le pune probleme olimpicilor. Rebekah Wilson, din echipa de bob a Marii Britanii, era cît pe ce să îşi piardă viaţa, după ce uşile ascensorului s-au deschis, deşi liftul nu ajunsese la etaj! (FOTO)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
celceeste
celceeste  •  11 Februarie 2014, 17:18

fara sa par rautacios, asta nu cumva trebuia sa participe la jocurile paralimpice? :D

utraian
utraian  •  11 Februarie 2014, 16:30

"Ask @BOBSLEDR and @Crippsee who were there..." Rusii trebuia sa puna un afis pe liftul ala : "NO MORE THAN 2 MORRONS", sau "OUT OF ORDER FOR LOSERS". Te pomenesti ca si in toaleta erau colegii aia 2 cu el, de au incuiat usa cu cheia

liviuemil
liviuemil  •  11 Februarie 2014, 16:18

Comentarii de la ....militieni! Le place comunismul mai ceva ca ....mamaliga!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează