SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Eliminată de la Jocurile Olimpice, Osaka a plecat în lacrimi din fața jurnaliștilor

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 11:13 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 12:26

Japoneza Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA) a fost eliminată surprinzător în optimile probei feminine de tenis de la Jocurile Olimpice, fiind învinsă de Marketa Vondrousova (Cehia, 22 de ani, 44 WTA), scor 1-6, 4-6.

  • CONTEXT: Osaka a revenit la Tokyo asupra deciziei de nu mai participa la conferințele de presă, după ce la Roland Garros renunțase să mai apară în fața jurnaliștilor din cauza întrebărilor pe care le considera prea intruzive. Gestul ei  a stârnit atunci reacții contradictorii în lumea sportului. 

La finalul partidei din această dimineață cu Vondrousova, Osaka a părut inițial că nu vrea să se oprească la zona mixtă pentru a vorbi cu jurnaliștii. După câteva momente de incertitudine, a venit până la urmă în fața microfoanelor și a apucat să răspundă la câteva întrebări.  

„Ar trebui să fiu  obișnuită cu presiunea. Dar mi-a fost mai greu din cauza pauzei luate. Dar măcar sunt bucuroasă că nu am pierdut în primul tur.

Nu cred că a contat foarte mult căldura. Îmi place să joc când este mai cald afară. Cu toții avem parte de aceleași condiții. Nu cred că e o diferență", a spus Osaka, potrivit celor de The Sports Zone.

Spre finalul declarațiilor, cuprinsă de emoții, a plecat în lacrimi zona mixtă și nu a mai răspuns la ultima întrebare, notează presa internațională. 

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice:

Camelia Potec a vorbit pentru GSP, imediat după finalele lui Popovici și Glință: „David, extraordinar! Robert, sub așteptări”

„Mâncam de pe jos, aduceam gândaci prin casă" » 5 lucruri inedite despre puștiul-fenomen David Popovici: de ce i se spune „Micul Google”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ovidiu1
ovidiu1  •  27 Iulie 2021, 16:20

Da jos masca aia de pe fata, esti urata cu ea.

minos3
minos3  •  27 Iulie 2021, 12:55

Nimeni nu o obliga sa faca aceasta “meserie”. Daca este atat de stresanta, sa renunte. Totusi, cred ca ii scade foarte mult nivelul de stres cand numara banii pe care ii castiga.

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Iulie 2021, 12:52

Fata mea, lasa-te de tenis daca e asa stresant. Sau mergi la terapeut, e chiar frumos.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează