SPORTURI  »  NATATIE  »  METROSPORT

În căutarea viitorilor campioni » A treia ediție a concursului național de înot ”Camelia Potec”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 00:00

La Stejarii Country Club, în perioada 9-10 iulie, va avea loc a treia ediţie a concursului naţional de înot "Camelia Potec", adresat copiilor cu vârste între 9 și 11 ani, membri ai unui club de înot înregistrat la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

"Prin intermediul acestei competiţii ne dorim să oferim ocazia juniorilor talentaţi să îşi demonstreze calităţile şi să descopere atmosfera unui concurs naţional de amploare. Sperăm să reunim cât mai mulţi copii, din toată ţara", spune Camelia.

Înscrierile se realizează până marţi, 5 iulie 2016, la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0740.036.603.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează