SPORTURI  »  NATATIE  »  ARTA SPORTULUI BY CAMELIA POTEC

Supereveniment în București! O piscină de 20 de metri va fi montată în centrul Capitalei, iar Camelia Potec va fi acolo cu tot felul de surprize

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2016 12:42

Între 18 şi 26 iunie, în Piaţa "George Enescu" din Capitală va fi amplasată o piscină de 20x10 metri, cu adâncimea uniformă de 1,5 m.

Aici vor fi organizate cursuri de înot pentru copii, activităţi acvatice, precum aqua fitness, aqua gym, aqua bike, aqua boxing, iar seara va fi deschisă bucureştenilor dornici să înoate de plăcere.

Totul este organizat de Camelia Potec, care prin acest eveniment vrea să promoveze mișcarea în apă și totodată să marcheze și retragerea ei oficială din activitatea de sportiv.

Pentru cei care nu vor să între în apă, în zona piscinei vor fi organizate activităţi recreative, workshopuri de pictură, desen, fotografie şi alte surprize, plus locuri de joacă pentru copii.

Toate aceste activităţi sunt gratuite. Toţi cei care vor să participe la activităţile din bazin trebuie să prezinte de la medic o adeverinţă medicală că este apt de efort şi un aviz epidemiologic. MAI MULTE DETALII AICI! 

"Această festivitate de retragere nu o fac pentru propria persoană, ci pentru a le mulţumi celor care mi-au fost alături, celor care timp de 22 ani din activitatea mea sportivă şi-au pus amprenta asupra calităţii mele de om, de sportiv dar şi asupra performanţelor mele.

Organizez împreună cu prietenii şi partenerii mei un eveniment inedit, o festivitate de retragere inedită, un proiect de suflet pentru a atrage cât mai multă lume şi de a încuraja locuitorii acestei ţări şi din Bucureşti să facă mişcare.

Să conştientizeze că într-o piscină de înot nu trebuie doar să ştii să înoţi. Într-o piscină poţi face mai multe activităţi şi poţi face mişcare ca şi pe uscat", a zis Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

numar de telefon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează