SPORTURI  »  NATATIE  »  ARTA SPORTULUI BY CAMELIA POTEC

VIDEO Start oficial al evenimentului "Arta Sportului by Camelia Potec" » Primele imagini cu piscina din Piața George Enescu. Multe VIP-uri la deschidere

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 18:57

Între 18 şi 26 iunie, în Piaţa "George Enescu" din Capitală va fi amplasată o piscină de 20x10 metri, cu adâncimea uniformă de 1,5 m.

Azi, la ora 18:00, a avut loc festivitatea de deschidere a evenimentului la care au participat printre alții Helmuth Duckadam, și Narcisa Lecușanu.

Timp de 9 zile vor fi organizate cursuri de înot pentru copii, activităţi acvatice, precum aqua fitness, aqua gym, aqua bike, aqua boxing, iar seara va fi deschisă bucureştenilor dornici să înoate de plăcere.

Pentru cei care nu vor să între în apă, în zona piscinei vor fi organizate activităţi recreative, workshopuri de pictură, desen, fotografie şi alte surprize, plus locuri de joacă pentru copii.

Toate aceste activităţi sunt gratuite. Toţi cei care vor să participe la activităţile din bazin trebuie să prezinte de la medic o adeverinţă medicală că este apt de efort şi un aviz epidemiologic.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează