SPORTURI  »  NATATIE  »  CONCURS

Zile pline la "Stejarii" » Concursul "Camelia Potec în căutarea viitorilor campioni" a ajuns la a 3-a ediție

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 17:55

În aceaste zile are loc cea de-a treia ediţie a evenimentului "Camelia Potec în căutarea viitorilor campioni". Cantonamentul care a început joi se desfășoară la Stejarii Country Club până joi, 8 septembrie.

Astăzi, copiii au avut surpriza de a fi vizitați de Ilie Năstase și Ion Țiriac, două dintre numele cele mai sonore din sportul românesc.

Staff-ul tehnic coordonat de Camelia Potec este format din următorii antrenori: Octavian Postolache, Sabin Jitaru, Nicoleta Dubit, Bogdan Chiriac, Ștefan Avravarei, Carol Bartalis.

"Camelia face o treabă foarte bună aici cu voi și sper și îmi doresc să obțineți performanțe extraordinare în natație", le-a spus Ilie Năstase înotătorilor.

"Îmi doresc sa vad ca veți ajunge pe cele mai înalte culmi ale sportului mondial", le-a transmis fostul mare tenismen.

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment click AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează