SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  GALA SPORTULUI ROMÂNESC

Monica Ridzi: "Îmi doresc mai multe medalii la viitoarele Jocuri Olimpice"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2009 00:00

La finalului Galei Sportului Românesc, ministrul sportului, Monica Ridzi, a declarat:

"Am vrut să îi asigur pe sportivii noştri că sunt alături de ei şi să îi încurajez să obţină noi performanţe. Îmi doresc mai multe medalii la viitoarele Jocuri Olimpice.

Foarte importantă este în prezent pregătirea sportivilor şi dezvoltarea bazei materiale în anii viitori. Avem timp suficient să pregătim infrastructura, important este să se desfăşoare cât mai multe competiţii în ţara noastră".

Sursa: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  07 Martie 2009, 20:48

rezultate in sport am avut cand erau 2 ore de ed. fizica si una de colectiv sportiv.acum sa ales praful de sport in scoala.este nasol rau de tot.jos cu ministra invatamantului

 •  07 Martie 2009, 11:24

mai multe competitii?MONICA IAGAR GRAND PRIX..nu s-a tinut,dintr-un motiv...banal dupa parerea mea!cred k pt inaltimistii romani in special inseamna mult acest concurs,dar nu se mai tine anul acesta,cine stie la anu' ce probleme vor mai fi si iar nu se tine..si asa mai departe..foarte urat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close