SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

22 de ani şi 54 la pantofi! » Jucătorul de rugby care îl întrece pînă şi pe Ghiţă Mureşan

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 22:13

Un tînăr rugbyst din Ţara Galilor îl depăşeşte la numărul încălţărilor pe Gheorghe Mureşan.

Pînă acum, Carl Griffiths, un tînăr jucător de rugby care evoluează pentru clubul Trimsaran, a stat mai mult pe banca de rezerve, din cauza faptului că nu-şi găsea încălţări pe măsura lui.

În ultimii trei ani, Carl, 2,07 metri, s-a chinuit să se antreneze şi să joace cu pantofi de sport cu trei numere mai mici, 51, acestea fiind cel mai mare model găsit în magazine. Din cauza acestui fapt, degetele de la picioare i s-au deformat.

Se presupune că lui Griffiths i-au crescut atît de mult tălpile în urma tratamentelor medicamentoase făcute în copilărie pentru a combate o boală groaznică, leucemia.

Carl avea opt ani cînd medicii au descoperit că suferă de această maladie şi i-au prescris o cură agresivă de chimioterapie şi steroizi. La 13 ani, boala dispăruse, dar atunci Griffiths a constatat că picioarele îi crescuseră extrem de mult.

Adidas a auzit de cazul rugbystului galez şi i-a trimis, prin intermediul internaţionalului Sam Warburton, cîteva perechi de ghete de joc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează