SPORTURI  »  RUGBY  »  ACCIDENTARE

FOTO Atenţie, imagini şocante! Un rugbyst englez şi-a despicat mîna în timpul unui meci! :S

Chev Walker
Chev Walker

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 20:02

Rugby-ul nu este un sport pentru cei slabi de inimă, asta s-a văzut şi în meciul dintre Bradford Bulls şi Giants Huddersfield din Superliga engleză, cînd Chev Walker a suferit o accidentare foarte gravă.
Cucuiele şi vînătăile sînt la ordinea zilei în rugby, dar Chev Walker a păţit ceva mult mai grav. Acesta şi-a despicat mîna în timpul ciocnirii cu un adversar de la Giants Huddersfield.

În vîrstă de 31 de ani, Walker a recunoscut pe Twitter că a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a închide rana.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
hartapel
hartapel  •  24 Iulie 2014, 22:00

Arata ca niste ciresi.

allosaur
allosaur  •  24 Iulie 2014, 20:30

WOW!!!! socant, o sa raman traumatizat pe viata... mai mult sange am vazut la prietena in timpul menstruatiei... jurnalistii lu peste!

johnitza
johnitza  •  24 Iulie 2014, 20:23

" thought I was gonna be having an op but just been told doesn't need it " voi chiar nu sunteti in stare sa traduceti un text simplu din en?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează