SPORTURI  »  RUGBY  »  DECES

Deces la lotul național: "Tavi este o pierdere grea pentru noi, pentru rugby-ul românesc"

Foto: frr.ro
Foto: frr.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 11:32

Medicul naționalei de rugby a României, Octavian Cîmpian, a murit joi dimineață la Timișoara, la vârsta de 41 de ani.

Medicul care a colaborat timp de 12 ani cu naționala de rugby a României era grav bolnav, informează site-ul oficial al Federației Române de Rugby.

"Este o pierdere grea pentru noi, pentru rugby-ul românesc. Nu poți să-ți găsești cuvintele în aceste momente, pentru că orice ai spune, este prea puțin față de ceea ce Tavi a făcut pentru noi.

Pentru mine, el a fost omul care a îmbinat cel mai bine acțiunea întru medicina sportivă cu pasiunea pentru rugby. Era un om dispus să muncească 24 de ore din 24 dacă situația o cerea și era singurul om care era convins că indiferent ce se întâmplă din punct de vedere medical, o soluție va fi găsită foarte rapid.

Sâmbătă, la București, pentru prima dată în ultimii cinci ani, locul lui Tavi va fi gol", a spus doctorul Alin Popescu, manager medical al FRF pentru sursa citată.

De-a lungul timpului, Octavian Cîmpian a fost alături de echipa națională la trei Campionate Europene, patru Mondiale de juniori și o Cupă Mondială de seniori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jalabert
jalabert  •  16 Noiembrie 2017, 18:18

RIP!

yoz7777
yoz7777  •  16 Noiembrie 2017, 13:27

Odihneste-te in pace!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează