SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA EUROPEANĂ A NAŢIUNILOR / ROMÂNIA-GEORGIA, AZI, ORA 17:00, ÎN DIRECT LA GSP TV

România a pierdut, 13-19, în faţa Georgiei

La Cupa Mondială, România a fost învinsă de Georgia cu scorul 9-25.
La Cupa Mondială, România a fost învinsă de Georgia cu scorul 9-25.

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 19:01

România nu a reuşit să-şi ia revanşa în faţa gruzinilor, în faţa cărora au pierdut la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, fiind învinsă şi azi cu 13-19, într-un meci contînd pentru Cupa Europeană a Naţiunilor.

AICI poţi vedea meciul liveVIDEO

Anul trecut, pe 28 septembrie, la Palmerston North, în Noua Zeelandă, Georgia spulbera România la Cupa Mondială: 25-9. Pentru "tricolori" a venit vremea revanşei în faţa gruzinilor, azi, în Cupa Europeană a Naţiunilor.

Georgia e pe primul loc în clasament, dar o victorie, azi, i-ar propulsa pe "stejari" în fotoliul de lider. "Pentru noi, meciul cu Georgia e adevărata finală. Plus că avem încă în minte meciul de la Cupa Mondială şi ne dorim revanşa", a declarat Marius Tincu. "Disputa cu Georgia e evenimentul primăverii pentru noi. Ne aşteaptă un meci greu, în faţa unui adversar foarte puternic, dar ne vom juca şansa", a notat şi antrenorul Hari Dumitraş.

România nu se va putea baza pe Ovidiu Toniţa, reţinut în lotul echipei sale de club, Perpignan. Şi georgienii au ceva absenţe, dar au în formaţie multe vedete din prima ligă franceză. Între titulari, 11 rugbyşti din Franţa, dintre care cinci din prima ligă: Mamuka Gorgodze, Vasil Kakovin, Iuri Natriaşvili, Vito Kolelişvili sau Davit Kubriaşvili.

Clasament:
1. Georgia 28p
2. România 25p
3. Spania 19p
4. Portugalia 16p
5. Rusia 15p
6. Ucraina 0p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
octavianus
octavianus  •  11 Martie 2012, 13:45

SA PRIVIM PARTEA PLINA A PAHARULUI, SA PRIVIM SI PUTIN ARBITRAJUL, NU, NU ESTE CEVA MIORITIC, A FOST UN GALBEN GRATUIT PT NOI IN PRIMA REPRIZA SI LA FINAL TREBUIA ESEU DE PENALIZARE, SA NE GANDIM CAT DE APROAPE A FOST RATAREA CELOR DOUA LOVITURI DE PEDEAPSA CARE TRANSFORMATE AR FI ADUS CEL PUTIN EGALUL. MIE PERSONAL MI-A PLACUT FF MULT ECHIPA ROMANIEI, PLACAJELE, JOCUL DESCHIS DE MULTE ORI PANA LA ARIPI, NOI AM JUCAT UN RUGBY MAI ADEVARAT SI SPUN UN RASPICAT BRAVO SI FRUNTEA SUS, RUGBY PARE PE UN DRUM ASCENDENT, VOR VENI SI REZULTATELE, AU AUZIT CU MARE PLACERE SI DE INITIATIVA DE AINVITA COPIII "SA SE JOACE DE-A RUGBYUL" PT SELECTIE...BRAVO !! HAI ROMANIA !! AVEM RESURSE !!

xstream
xstream  •  10 Martie 2012, 19:10

offfffffff pacat, capul sus ! de unde cu mentalitatea asta nu stiu, numai noi romanii putem pierde pe final... ne inecam ca tiganii la mal.. m am saturat, unde naiba e mentalitatea de invingator..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează