SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA ROMÂNIEI

Finală nebună la rugby! Timișoara Saracens a cîștigat în prelungiri Cupa României, 17-14, într-un meci cu 3 eseuri anulate

Foto: facebook Timișoara Saracens
Foto: facebook Timișoara Saracens

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 21:14

Timișoara Saracens a cîștigat pentru al doilea an consecutiv Cupa României, după o finală nebună cu Steaua, 17-14, care a avut nevoie de prelungiri.

La mai puțin de 24 de ore de la victoria elevilor lui Mirel Rădoi la Iași, pe arena din Copou și-a făcut apariția și echipa de rugby a Stelei. ”Roș-albaștrii” au înfruntat-o pe Timișoara Saracens în finala Cupei României în fața a peste 3.000 de suporteri.

Bănățenii, deținătorii trofeului, au început excelent partida, distanțîndu-se pînă la jumătatea primei reprize la 8-0. Conache a punctat printr-o lovitură de pedeapsă, însă a ratat ulterior transformarea eseului reușit de Ianus. ”Roș-albaștrii” au revenit însă în joc cu un eseu, netransformat însă de Filip. Timișoara a terminat în avantaj repriza, 11-5, după ce Stelei i-a fost anulat un eseu pentru ofsaid.

Nervii au cedat

”Militarii” s-au apropiat la numai trei lungimi după un drop-gol reușit de Pascu în debutul părții secunde. A urmat însă un conflict aprins, care s-a lăsat cu cîte un cartonaș galben de fiecare parte. Asta deși arbitrul Cristian Șerban îi avertizase pe jucători încă din prima repriză: ”fotbal s-a jucat aseară, acum jucăm rugby. Fără comentarii”.

Steaua a egalat pînă la final la 14, perioadă în care timișorenii au mai primit un cartonaș. Bănățenii puteau da însă lovitura în ultimele clipe, după ce Conache a culcat balonul în terenul de țintă. Din nou însă, Cristian Șerban a anulat eseul pentru o pasă înainte după ce s-a consultat cu arbitrul video.

Al treilea eseu anulat!

Conache a reușit să culce balonul în terenul de țintă al Stelei și în prelungiri, însă din nou arbitrajul video i-a anulat efortul. Acesta a fost pînă la urmă eroul Timișoarei, aducînd trei puncte pentru echipa sa pe finalul primei reprize de prelungiri. Steaua n-a putut profita de eliminarea lui Lazăr, care a văzut al doilea ”galben” pentru proteste. Deși au încheiat meciul în superioritate, ”roș-albaștrii” au gafat în ofensivă și le-au permis bănățenilor să cîștige pentru a treia oară Cupa României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  04 Octombrie 2015, 22:12

tELEVIZIUNEA PUBLICA SI RADIO-UL PUBLIC?*** FORMATE DIN COMUNISTI *** SI LINGAI AI LUI PONTA,*** ADUSE NUMAI PE PILE IN LOCUL CELOR DATI AFARA SAU OBLIGATI SA PLECE FARA MOTIV!dOUA ADUNATURI *** IN CARE GREU MAI GASESTI UNII CU COLOANA VERTEBRALA-DAR NICI ACESTIA NU MAI AU ZILE MULTE!- PENTRU CA TREBUIE FACUT LOC LA ***I CARE NU AU CE CAUTA INTR-O INSTITUTIE PUBLICA!lA tIMISOARA AU RAMAS CEI CE IL PUPA *** ZILNIC PE bOJIN,PE SARBU,PE PONTA!am,rm,im ,ti CE AU DE SPUS?e BINE CAND FACI PE PROSTITUATII POLITICI ,NU-I ASA?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  04 Octombrie 2015, 21:49

Un arbitraj de KK! Patru cartonase galbene si trei eseuri anulate timisorenilor. Furt ca-n codru. Si din nou festivitatea de premiere, n-a fost transmisa de bulangii. Ei daca cistiga Fcsb, alta era situatia! In concluzie:un nou trofeu cistigat de timisoreni, care au lupat cu jucatorii adversi, dar si contra unui arbitraj ticalos. Repet 3 eseuri anulate timisorenilor si 4 jucatori eliminati! Nu era mai simplu sa le rupa filele din legitimatiile de jucatori? Poate asa cistiga fcsb.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează