SPORTURI  »  RUGBY  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE RUGBY

FOTO Un român a reușit cele mai multe placaje la Cupa Mondială: "Poate placa orice, chiar și un dinozaur!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 17:39

Naționala de rugby a României obține performanțe peste performanțe la Campionatul Mondial din Anglia. După ce a reușit să întoarcă rezultatul într-un mod spectaculos în fața Canadei, de la 0-15, "stejarii" impunîndu-se cu 17-15, acum un rugbyst român conduce în clasamentul placajelor.

Mihai Macovei a reușit nu mai puțin de 41 de placaje la Cupa Mondială și conduce într-un clasament în care e urmat de georgianul Mamuka Gorgodze, care are 40.

Pagina oficială de Facebook a Cupei Mondiale a prelucrat o poză în care apărea Macovei și un dinozaur. Mesajul pozei era: "Credem că Macovei poata placa orice". Mai mult, coperta rețelei de socializare a turneului final este cu bucuria echipei naționale de la finalul meciului cu Canada.

 

Mihai Macovei is currently the leading tackler at Rugby World Cup 2015 and we think he could tackle just about anything!

Posted by Rugby World Cup on 7 Octombrie 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zidane92
zidane92  •  08 Octombrie 2015, 15:30
Postat de botizann pe 07 Octombrie 2015, 18:51

Mamuka Gorgodze Il Va depasi cu siguranta ... Omul ala chiar e un star , peste multi dintre rugbystii din cele 6 natiuni... Pacat pentru Georgia ca e doar el ...

Tu vrei sa fii un leo messi al gsp-ului dar sfarsesti deseori ca tanase luftand pe linia portii, explica-mi si mie cum sa il depaseasca gorgodze pe capitanul nostru bravul macovei cand georgia si-a jucat toate meciurile la world cup si are 40 placaje iar mihai are 42 + un meci in fata cu italia, face macovei -3 placaje cu italia sau cum? E foarte bine ca daca jucam defensiv macar avem cel mai bun jucator la placaje, adica daca nu putem ataca la mana macar sa fim cei mai buni in ce facem nu ca la nationala lui puiu unde ne laudam ca am luat doar un gol cu niste echipe nationale mai slabe ca domnestiul si stefanestiul din liga 3!

merace
merace  •  08 Octombrie 2015, 13:19

Un dinozaur e ceva marunt. Poate placa un asteroid sau o cometa!... :D

botizann
botizann  •  07 Octombrie 2015, 18:51

Mamuka Gorgodze Il Va depasi cu siguranta ... Omul ala chiar e un star , peste multi dintre rugbystii din cele 6 natiuni... Pacat pentru Georgia ca e doar el ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează