SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA-GERMANIA 85-6

GALERIE FOTO Dulce răzbunare! "Tricolorii" au marcat 13 eseuri și au făcut scor cu Germania

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2018 19:26

Învinși în meciul tur, anul trecut, 41-38, ”tricolorii” le-au marcat nemților 13 eseuri sâmbătă, la Cluj, obținând cea mai categorică victorie din actuala ediție a Rugby Europe Championship, 85-6. 

Reprezentativa de rugby a României a obținut sâmbătă, la Cluj, cea mai categorică victorie din actuala ediție a Rugby Europe Championship.

Învinși în meciul de debut, cu Germania, 41-38 la Offenbach, după o pauză de 79 de ani în fața nemților, "stejarii" s-au răzbunat cu vârf și îndesat pe Cluj Arena. Au marcat nu mai puțin de 13 eseuri, totalizând 85 de puncte!

Jucătorul din Tonga Sione Fakaosilea a deschis balul eseurilor în minutul 5 și nemții nu au avut, până la final, timp nici să numere reușitele adversarilor.

Mihăiță Lazăr, Tangimana Fonovai, Valentin Urscahe, Paula Kinikinilau, Valentin Ursache, Mihai Macovei, Ionuț Dumitru, Alin Coste și Stephen Shennan și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor de eseuri.

Florin Vlaicu și-a mărit și el zestrea de puncte marcate pentru "naționala" României, cu alte 16, fructificând 8 din cele 10 eseuri la care a încercat. Alte două au fost reușite de Vali Calafeteanu.

România va juca etapa viitoare, la Madrid, contra Spaniei. Ibericii au învins sâmbătă, la Krasnodar, cu 20-13 Rusia. În celălalt meci al primei etape, din retur, Georgia a trecut cu 47-0 de Belgia.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
caminero
caminero  •  11 Februarie 2018, 11:52
Postat de emilou pe 10 Februarie 2018, 20:16

Meciul din Spania este decisiv pentru calificarea directa la Campionatul Mondial din Japonia. Meciurile cu Georgia nu se iau in considerare, Georgia este deja calificata. Infrangerea din Germania costa foarte mult.

1. Meciul cu Spania nu e cu nimic decisiv. La sfîrșitul ediției trecute Spania era la 6p în spatele nostru, iar acum după prima etapă diferența a crescut la 7p în clasamentul cumulat pe ultimele 2 ediții ale competiției, care este cel luat în seamă ca criteriu de calificare la World Cup. 2. Meciurile cu Georgia se iau în considerare, bineînțeles. Dacă România îi bate iar Spania pierde cu ei, atunci avansul nostru se mărește. 3. Înfrîngerea cu Germania este fix zero în condițiile în care urmăritoarele Spania și Rusia au zbîrcit-o și ele grav la rîndul lor.

emilou
emilou  •  10 Februarie 2018, 20:16

Meciul din Spania este decisiv pentru calificarea directa la Campionatul Mondial din Japonia. Meciurile cu Georgia nu se iau in considerare, Georgia este deja calificata. Infrangerea din Germania costa foarte mult.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează