SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

GALERIE FOTO Federaţia Română de Rugby, sub Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I al României

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 18:28

Astăzi la Castelul Peleş din Sinaia, Federaţia Română de Rugby a primit Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.
Alături de membrii FRR au fost prezenţi în calitate de invitaţi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache, ministrul al Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, precum şi reprezentanţi ai partenerilor de tradiţie ai federaţiei.

"Este o onoare deosebită pentru noi să ne aflăm aici în zi de sărbătoare. Iar această onoare va fi purtată în suflet de toţi membrii federaţiei, ca un reper al valorilor neamului nostru, dar şi ca o obligaţie  morală de a apără şi cinsti cum se cuvine aceste valori. Altfel ne va fi drumul avînd alături de noi Casa Regală şi cu siguranţă altul ne va fi avîntul de a depăsi obstacolele şi provocările cu care ne va fi presărat acest drum”, a declarat preşedintele federaţiei de rugby, Haralambie Dumitras.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează