SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP

România a câștigat ediția 2017 a Rugby Europe Championship! Organizatorii au reparat eroare făcută după meciul cu Georgia

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 12:33

România s-a impus duminică în fața Georgiei, 8-7, în Rugby Europe Championship și a obținut prima victorie în fața gruzinilor după 7 ani.

La finalul meciului a avut loc un moment inedit, după ce organizatorii au dat trofeul Georgiei, considerând că gruzinii au câștigat competiția.

Ulterior, pe site-ul oficial s-a precizat că a fost o eroare și că România a câștigat ediția din 2017 a Rugby Europe Championship.

"Ultimul meci dintre România și Georgia a decis câștigătoarea Rugby Europe Championship 2017. După victoria 8-7 a României, clasamentul pe site a fost modificat automat, incluzând o eroare tehnică, trofeul fiind acordat Georgiei. Potrivit regulilor competiției, dacă multe echipe au același număr de puncte, echipa care va fi mai mai bine clasată va fi cea cu cele mai multe puncte în meciurile directe.

Așadar, România este anunțată câștigătoarea REC 2017 datorită victoriei împotriva Georgiei", scrie pe site-ul Rugby Europe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  24 Martie 2017, 10:01

Vorba lui tetelu, ce *** faceti voi acolo? ***??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  20 Martie 2017, 16:44

Amatorism total...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează