SPORTURI  »  RUGBY  »  GEORGIA - ROMÂNIA

România a fost învinsă de Georgia, 9-22, şi a terminat pe locul 2 în CEN Cup » Am aflat adversarii "stejarilor" la Cupa Mondială din 2015

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 martie 2014 16:39

România pierde pentru a patra oară consecutiv Cupa Europeană a Naţiunilor, după eşecul cu Georgia, scor 9-22.

"Stejarii" au început bine confruntarea de la Tbilisi, Florin Vlaicu reuşind să puncteze de trei ori din lovituri de pedeapsă. Gazdele au revenit însă de fiecare dată pe tabelă şi au preluat-o conducerea pînă la pauză, scor 9-16.

România n-a avut însă forţa să revină pe tabelă după reluarea partidei, cedînd pînă la finalul jocului cu 9-22. Georgia cîştigă CEN Cup, în timp ce "stejarii" se mulţumesc doar cu locul doi. Astfel, la Cupa Mondială din 2015, România va evolua în grupe alături de Franţa, Irlanda, Italia şi Canada.

Clasament
1. Georgia 41p
2. România 38p
3. Rusia 23p
4. Portugalia 11p
5. Spania 11p
6. Belgia 6p

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  16 Martie 2014, 10:01
Postat de glorie pe 16 Martie 2014, 03:48

Namibia e buna, desteptule! Alea din Oceania, toate sunt bune.

"Desteptule", nu eu am zis primul ca era mai convenabila Namibia. Cu toate acestea sunt de acord cu cel care a zis-o. In clasamentul IRB Namibia e cu vreo 5-6 locuri in spatele nostru. Chiar si in spatele Rusiei, Spaniei si Portugaliei, echipe pe care noi le batem oricand. Putem trage concluzia logica ca o fi ea buna, nu stiu, da' e sub noi. Si de ce imi spui ca toate echipele din Oceania sunt bune atunci cand vorbesti de Namibia? Doar nu cumva crezi ca Namibia e in Oceania? "Desteptule".

dumi67
dumi67  •  16 Martie 2014, 07:37

georgia ne-a dominat la toate capitolele desii nu este o forta in rugby .cat de curand ne vor depasii si , altii . nu avem vana , de multe ori aveam impresia ca ei joaca un meci decisiv iar noi unul amical . in general noi romanii la toate sporturile avem o mare problema cu atitudinea . nu avem rautate , ambitie , nu suntem un grup cu spirit de sacrificiu . nu cred ca aceste lucruri se vor rezolva curand pt ca ele sunt prezente in viata noastra de toate zilele .

glorie
glorie  •  16 Martie 2014, 03:48
Postat de adi_stelistul pe 15 Martie 2014, 15:06

E corect tot ce spui. Doar ca ei au spus "accesibila". Adica o grupa care-ti asigura accesul undeva. In sferturi??? Ntzzz! Pe un loc mai bun in ierarhia IRB decat actualul loc 17? Nu cred ca o victorie cu Namibia sau Zimbabwe ne-ar salta in clasament. Poate sunt eu prea tipicar, dar au zis "accesibila". Nu "convenabila", nici macar "mai usoara". :-)

Namibia e buna, desteptule! Alea din Oceania, toate sunt bune.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează