SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

România şi-ar putea pierde liderul! Căpitanul "stejarilor" riscă să fie suspendat pentru meciul cu Italia

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2015 19:40

Căpitanul României, Mihai Macovei, ar putea fi suspendat înaintea meciului cu Italia, decisiv pentru calificarea la următoarea ediție a Cupei Mondiale de rugby, din 2019.

Macovei a fost chemat în faţa Comisiei de Disciplină şi va trebui să răspundă acuzaţiilor de placaj periculos în timpul partidei cu Canada, 17-15. Românul va fi audiat în această seară.

România a avut o prestaţie remarcabilă marţi, revenind de la 0-15 la 15-17 în numai 28 de minute. Macovei a reuşit ambele eseuri ale echipei noastre.

Partida dintre România şi Italia va avea loc duminică, de la ora 16:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
octavianus
octavianus  •  09 Octombrie 2015, 09:38

Conf altui site a fost suspendat si nu va juca. Asta ma face, desi nu este in "spiritul jocului" sa vin si sa comentez putin arbitrajul de care am avut parte la acest CM...cu toata tehnica lor video. Meciul cu Franta galben total eronat, ce a urmat s-a vazut, meciul cu Canada, un galben si mai eronat apoi baloane introduse in gramada de canadieni numai in linia a 2-a de aici si "scoatere lor ff rapida" credeti-ma am jucat 12 ani, nu o poti scoate asa de rapid cand esti clar impins de adversar, talonerul nu are cum sa arunce piciorul sa taloneze, au mai fost placaje inalte si la altii contra noastra, legari incorecte, manutze prin moluri, nu suntem doriti in lumea buna si Hari Dumitras ne jigneste inteligenta cu turneul celor 8 natiuni, nu avem ce cauta la "masa bogatilor" jocul asta de gentlemani nu are mereu gentlemani mai ales in office-uri acolo unde se bat cartile, nu vreau sa par mioritic si nici sa incerc sa dramatizez mai mult decat este cazul, dar trebuie sa stam cuminti pe bancutza noastra, suntem acolo la numar o federatie mica si cuminte, vin baietii la Bucuresti, mai o cupa a natiunilor, vinul este bun, gratarele sfaraie, nu avem arene nu avem tehnologie, ramanem la acest nivel din pacate se simte si se vede asta, mai prindem cate un contract pe afara ne batem cu Portughezii cu Spaniolii cu Rusii si cam atat. Acum mai mult ca oricand as vrea sa urcam Italia pe garduri, chiar daca nu castigam sa-i tavalim rau de tot sa aiba cosmaruri

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  08 Octombrie 2015, 22:53

Heeiii! Nu faceți un update?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează