SPORTURI  »  RUGBY  »  SCOR CIUDAT

Scor nemaiîntîlnit pentru un meci de rugby » Totul s-a întîmplat în România

Foto: monitorulsv.ro
Foto: monitorulsv.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 14:59

Campionatul Național de Rugby sub 18 ani a oferit o partidă fără precedent pentru rugby-ul mondial. Partida dintre CCTV Galați și LPS Suceava s-a terminat 0-0, un scor mai puțin întîlnit în acest sport, anunță Monitorul de Suceava.

Din cele două echipe au lipsit cei mai importanți jucători, acesta ar fi motivul principal pentru lipsa de puncte.

"A fot un joc modest de ambele părţi, în care mai mult ne-am apărat. S-a simţit lipsa unor jucători specializaţi pe posturile de mijlocaş la grămadă şi mijlocaş la deschidere, o parte din jucătorii noştri neavînd experienţă la acest nivel. Din păcate nu am reuşit să marcăm, dar cele două puncte cîştigate sînt importante pentru noi în eforturile de a ocupa un loc ce duce la turneul final", a spus Codrin Prorociuc, unul dintre antrenorii LPF Suceava, pentru sursa citată.

Totuși, în istoria mondială a rugby-ului au mai fost cîteva astfel de rezultate de 0-0: Noua Zeelandă contra Africii de Sud, în 1921, Franţa - Africa de Sud, în 1961, și Noua Zealandă - Scoţia, în 1964.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
499147226923885
Bitehidra Ajit  •  05 Noiembrie 2015, 16:57

A mai fost prin anii 90 un steaua-dinamo jucat în mocirla.tot 0-0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează