SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA EUROPEANĂ A NAŢIUNILOR

Se mută la Cluj şi Constanţa » România va juca în afara Bucureştiului meciurile de acasă din Cupa Europeană a Naţiunilor

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 ianuarie 2014 22:13

"Naţionala" de rugby a României nu va mai juca partidele din Cupa Europeană a Naţiunilor, de pe teren propriu, la Bucureşti.

Federaţia Română de Rugby a anunţat că întîlnirile cu Portugalia şi Spania, din 1, respectiv 22 februarie, vor avea loc pe Cluj Arena, la Cluj-Napoca, iar disputa cu Belgia, din 8 martie, va fi găzduită de Constanţa.

"Tricolorii" mai au programate în acest an două meciuri în deplasare: cu Rusia, pe 8 februarie, şi cu Georgia, pe 15 martie.

În clasamentul Cupei Europene a Naţiunilor, Georgia şi România conduc cu cîte 19 puncte, urmate de Rusia cu 14, Portugalia 7, Belgia 5 şi Spania 5. Primele două clasate se vor califica direct la Cupa Mondială din 2015, iar echipa de pe locul trei va juca baraj.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  14 Ianuarie 2014, 08:45

Naşpa ... se ofileşte iarba la Arcul de Triumf ... înseamnă că următoarele meciuri internaţionale o să fie în iunie ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează