SPORTURI  »  RUGBY  »  DECIZIE

ȘOCANT Un celebru arbitru dezvăluie chinurile prin care a trecut după ce a realizat că este homosexual: "Se poate să fiu castrat chimic?"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 22:52

Arbitrul galez de rugby Nigel Owens a dezvăluit că a luat în calcul posibilitatea castrării chimice după ce și-a dat seama că este homosexual.

Conform The Guardian, Owens a apelat la un moment dat la un doctor pentru a fi castrat chimic. "Nu vreau să fiu homosexual. Se poate să fiu castrat chimic?", a fost întrebarea adresată de arbitru medicului.

Galezul de 45 de ani a mai povestit că a încercat să se sinucidă, înainte de a dezvălui că este gay.

"Să arbitrez finala Cupei Mondiale dintre Australia și Noua Zeelandă în fața a 85.000 de oameni și a câtorva milioane care urmăreau de acasă și care judecau fiecare decizie pe care o iau a însemnat o presiune imensă, dar a fost nimic în comparație cu provocarea de a accepta cine sunt. Faptul că am acceptat cine sunt mi-a salvat viața", a declarat Nigel Owens.

Născut într-un sat din Țara Galilor, Owens susține că i s-a părut "total extraterestru" să conștientizeze că este gay și că ar fi fost în stare să facă orice pentru părea "normal" în ochii oamenilor.

Nigel Owens a arbitrat finala Campionatului Mondial din 2015, când Noua Zeelandă s-a impus în fața Australiei cu 34-17 și a devenit prima echipă din istorie care a reușit să-și apere titlul mondial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  07 Februarie 2017, 00:03

Owens e cel mai bun arbitru vazut de mine, in orice sport.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează