SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP / ROMÂNIA-SPANIA 29-8

"Stejari" în grafic » România a obţinut ieri al doilea suces în REC, marcînd cinci eseuri şi obţinînd maximum de puncte

Articol de - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 februarie 2015 22:31

Spania a învins Rusia în prima etapă, 43-20, şi o îmbunătăţire în jocul ibericilor s-a observat şi ieri, în meciul de pe Cluj Arena.

Daniel Ross a deschis scorul în minutul 4 dintr-o lovitură de pedeapsă, iar "stejarii" s-au chinuit apoi să depăşească defensiva spaniolă.

Noroc cu înaintarea, care a spart de cinci ori blocada adversă! Adrian Apostol (minutul 22), Viorel Lucaci (34), Andrei Ursache (62) şi Marius Sîrbe (65, 78) au marcat cele cinci eseuri ale "tricolorilor", România obţinînd astfel punctul bonus ofensiv. În absenţa lui Vlaicu, accidentat, Calafeteanu a preluat rolul de transformer, dar nu a prins o zi prea bună. A reuşit o singură transformare. Dumbravă a izbutit şi el transformarea la ultimul eseu.

Cu un joc exact la repunerile din tuşă, România a forţat de fiecare dată cînd s-a apropiat la cinci metri de terenul advers. Molurile au fost fazele preferate ale elevilor lui Lynn Hawells, marcînd trei din cele cinci eseuri după astfel de faze.
În etapa a treia din Rugby Europe Championship, România va întîlni pe 28 februarie Rusia, la Soci.

30 de victorii a obţinut România în faţa Spaniei, cu succesul de ieri. Ibericii au cîştigat doar două jocuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
jalabert
jalabert  •  15 Februarie 2015, 11:02
Postat de anticircotas pe 15 Februarie 2015, 09:52

Bravo, ati dat stirea la o zi dupa ce a avut loc meciul. Halal ziar de sport, ma mir ca nu va e rusine...

erau prea ocupati cu barfa din fotbal baietzii. mai bine s-ar numi ziarul barfe fotbalistice ca numai gazeta a sporturilor nu este.

anticircotas
anticircotas  •  15 Februarie 2015, 09:52

Bravo, ati dat stirea la o zi dupa ce a avut loc meciul. Halal ziar de sport, ma mir ca nu va e rusine...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close