SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

”Stejarii” sînt optimiști înainte de startul Cupei Mondiale de rugby: ”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 22:38

Florin Vlaicu, jucătorul naționalei de rugby a României, a prefațat Campionatul Mondial care va începe la mijlocul lunii septembrie, competiție la care ”stejarii” au participat la fiecare ediție

"Acum arătăm foarte bine și sperăm să jucăm la fel de bine la Cupa Mondială. Așteptările sînt foarte mari. Sperăm să reușim să cîștigăm două meciuri și să facem istorie pentru România. Nu s-a întîmplat niciodată acest lucru, dar vrem să facem asta pentru că știm că putem. Sîntem o echipă foarte bună și cred că vom reuși.

În primele două meciuri, cu Franța și cu Irlanda, sperăm să facem jocuri cît mai bune, care să ne dea încredere pentru următoarele două. Ne dorim să cîștigăm cu Tonga, pentru că e ultimul meci de verificare, pentru a pleca cu un moral bun la Mondiale", a spus Vlaicu.

”Obiectivul nostru este să învingem Canada. Dacă vom cîștiga și în fața Italiei va fi o mare surpriză. În meciurile cu Franța și Irlanda vrem să etalăm un rugby de calitate și să-i facem pe români mîndri”

Naționala de rugby a României va întîlni Tonga, sîmbătă, de la ora 21.00, pe Stadionul Arcul de Triumf, într-un meci test. La Cupa Mondială din Anglia, România va evolua în Grupa D, avînd programate următoarele meciuri:

  • Franța (23 septembrie, Londra)
  • Irlanda (27 septembrie, Londra)
  • Canada (6 octombrie, Leicester)
  • Italia (11 octombrie, Exeter)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close