SPORTURI  »  RUGBY  »  TIMIȘOARA SARACENS

Tehnicianul campioanei, ”mazilit” după eliminarea din cupele europene » Cine îi ia locul

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2017 16:46

Conducerea clubului bănățean Timișoara Saracens a decis să se despartă de neozeelandezul Grainger Heikell după eșecul suferit în returul barajului de Challenge Cup cu rușii de la Krasny Yar Krasnoyarsk (scor 18-27).

Timișorenii câștigaseră cu 17-12 partida tur, disputată în Georgia, dar au cedat în weekend la o diferență mai mare pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, ratând astfel oportunitatea de a ajunge pentru a doua oară consecutiv în grupele EPCR Challenge Cup. După eșec atmosfera s-a deteriorat în tabăra campioanei. Iar ”principalul” Grainger Heikell a plătit prețul.

”Timpul e scurt și nu avem timp de anumite corecții. Se poate umbla la partea de atitudine, angajament, aceasta ar fi o măsură să ne păstrăm șansele la campionat. A fost o înfrângere dureroasă pe care am resimțit-o toți. Și-a pus amprenta asupra jucătorilor”, a declarat Dușan Filipaș, vicepreședintele Timișoara Saracens.

Despărțirea s-a produs de comun acord după trei ani de colaborare. Perioadă în care bănățenii au cucerit cinci trofee: ultimul titlu pus în joc, cel din 2015, an în care Saracens RCM a luat tot pe plan intern, inclusiv Cupa României și Cupa Regelui, plus cupele din 2014 și 2016. Mai mult, clubul a participat în toamnă în premieră în grupele Challenge Cup.

Locul lui Heikell a fost luat de ”secundul” Sosene Anesi. Fostul internațional neozeelandez va asigura ”interimatul” până în vară având ca obiectiv câștigarea SuperLigii 2016-17.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează