SPORTURI  »  RUGBY  »  AMICALE

Trei meciuri-test la Bucureşti » România va înfrunta în noiembrie numai adversare calificate la Cupa Mondială

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 iulie 2014 22:00

Reprezentativa României, echipă calificată pentru a opta oară consecutiv la Cupa Mondială din 2015, va disputa trei partide-test în luna noiembrie, pe stadionul Arcul de Triumf, din Capitală.
"Stejarii" vor înfrunta pe 8 noiembrie echipa Statelor Unite ale Americii, pe 15 noiembrie Japonia şi pe 22 noiembrie Canada. Toate cele trei adversare ale echipei României sînt şi ele calificate la Cupa Mondială, reprezentativa Frunzei de arţar fiind repartizată chiar în aceeaşi grupă. Japonia este cel mai bine clasată echipă în clasamentul IRB, ocupînd poziţia a 10-a, în timp ce Canada şi SUA sînt mai slab clasate decît România, locul 16: pe poziţiile 17, respectiv 18.

România a înfruntat SUA şi Japonia în 2012, la Bucureşti, adversarii impunîndu-se atunci cu 34-3, respectiv 34-23. În schimb, Canada a pierdut ultimul meci contra României, anul trecut, tot în Capitală, 20-21.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează