SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA-BRAZILIA, AZI, ORA 19:00, TV DOLCE SPORT

Ultimul test » Azi e România - Brazilia la rugby

Românii vor avea de luptat în meciul cu Brazilia FOTO Cristi Preda
Românii vor avea de luptat în meciul cu Brazilia FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2017 09:00

Naționala României se testează azi în compania Braziliei la finalul meciurilor din luna iunie, până acum bilanțul fiind de o înfrângere și o victorie.

"Stejarii" au ajuns la ultimul meci-test din luna iunie. Ei se vor duela pe teren propriu cu Brazilia, azi, de la ora 19:00, pe stadionul "Arcul de Triumf". Va fi prima întâlnire dintre cele două echipe. "Ne bucurăm că putem avea un astfel de adversar, noi fiind la început de drum, dar România este o echipă cu tradiție în rugby. E un turneu important pentru noi, vrem să învățăm cât mai multe lucruri din aceste meciuri pe care le disputăm. Știm că echipa României are o grămadă puternică, are jucători masivi și că în ultimii ani a crescut mult și pe treisferturi. Ne dorim să oferim spectatorilor un joc frumos", a spus Yan Victor Mota Rosetti, căpitanul brazilienilor, la conferința de presă. În clasamentul mondial, "tricolorii" sunt pe 16, iar brazilienii pe 29.

Față de meciul precedent, disputat în compania Canadei, în formația României vor apărea cinci schimbări în echipa de start. "Au fost trei săptămâni diferite, foarte grele, jucătorii au răspuns pozitiv, a fost un turneu bun pentru noi pentru că a fost interesant să vedem cum se adaptează băieții la condițiile noi de climă, diferența mare de fus orar. Per total, suntem mulțumiți de cum a evoluat echipa, însă este important să continuam să ne îmbunătățim jocul. Brazilia este o echipă bună, puternică, a bătut Canada și Uruguay, însă avem toată încrederea că va fi un meci bun. Băieții noștri sunt conștienți că ne așteaptă un meci greu, că trebuie să ne respectăm adversarul și să ne onorăm cartea de vizită", a spus Lynn Howells, antrenorul României pentru site-ul Federației Române de Rugby.

Rugbyștii români au mers la începutul lunii în Japonia, la Kumamoto, unde au fost învinși de Japonia cu 33-21, apoi în Canada, la Edmonton, unde au câștigat cu 25-9.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close