SPORTURI  »  RUGBY  »  CHALLENGE CUP

Victorie pentru Lupii Bucureşti, 18-13 cu Calvisano, în turul calificărilor pentru grupele Challenge Cup

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 13:54

Formaţia Lupii Bucureşti a învins-o, sîmbătă, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, cu scorul de 18-13,  pe Calvisano, în prima manşă a calificărilor în European Rugby Challenge Cup.
Vlaicu a punctat prin şase lovituri de pedeapsă pentru Lupii Bucureşti. Aceasta este cea de-a patra victorie în faţa italienilor în ultimele cinci confruntări directe. Ediţia actuală este prima la care Lupii Bucureşti nu este calificată direct. În ultimele patru sezoane, reprezentanta României a terminat de fiecare dată pe locul 3 în grupe.

Lupii Bucureşti:1. Constantin Pristavita, 2. Otar Turashvili, 3. Vlad Bădălicescu, 4. Cornel Tatu, 5. Johan van Heerden, 6. Viorel Lucaci (c), 7. Sean Morrell, 8. Cosmin Raţiu, 9. Grigoraş Diaconescu, 10. Florin Vlaicu, 11. Ionut Botezatu, 12. Csaba Gal, 13. Cătălin Dascălu, 14. Florin Ioniţă, 15. Luke Samoa.
Rezerve: 16. Alexandru Oancea, 17. Mihai Dico, 18. Paul Rusu, 19. Petre Neacşu, 20. Constantin Ene, 21. Florin Surugiu, 22. Filip Lazar, 23. Robert Neagu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează