SPORTURI  »  SNOOKER  »  EUROPEAN MASTER

Apariție surprinzătoare la turneul de snooker din București! Un jucător al Stelei a venit să-i vadă pe O'Sullivan și Neil Robertson

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 09:31

Lăsat la București după ce-a suferit o dublă fractură de maxilar, mijlocașul Adnan Aganovici a fost aseară prezent la European Masters, turneul de snooker care se desfășoară la Circul Globus.

Croatul și-a cumpărat bilet alături de mai mulți prieteni și s-a aflat în sală la meciurile lui Ronnie O'Sullivan și Neil Robertson cu Mark Allen și Rhys Clark.

European Masters are premii totale de 350.000 de euro, din care învingătorul va lua 80.000 de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  06 Octombrie 2016, 11:23

În primul rînd, asta e ştire din sport, ***? Căci şi dacă ăla se ducea la closet era la fel de relevant. Dar "ăla" e fecesebist, asta e esența "ştirii"! În al doilea rînd, şi dacă ar fi venit Obama să se uite cum dau ăia cu tacul, ce ar fi fost şi atît de surprinzător?? Ce, ar fi prima oară cînd ar merge omul la un meci? Dar, numai pentru că acest neica nimeni e de la fecesebe, iar voi de la jesepe, apariția a devenit, brusc, şi "surprinzătoare"! Nu vă mai satură *** de linguşeală şi de gazetărie de doi bani, prostovanilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Octombrie 2016, 11:11

Mă sunteti proști ? ....Aganovici ?!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close