SPORTURI  »  SNOOKER  »  EVENIMENT

Cererea e uriaşă pentru meciul lui Ronnie O'Sullivan » Luni la ora 9:30 se pun în vînzare biletele la evenimentul sportiv al anului. Știm prețurile ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 11:00

Circul Globus a fost ales ca gazdă a demonstrativului dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham, doi dintre campionii mondiali, aceasta fiind considerată arena ideală în București.  Circul oferă vizibilitatea perfectă pentru toţi cei care îşi vor cumpăra bilete la acest eveniment.

Luni, 7 septembrie, la ora 9:30 organizatorii meciului împreună cu partenerul de vînzare a tichetelor pentru acest evenimt vor trimite către cei care s-au abonat la newsletter-ul dedicat pentru meciul lui Ronnie O'Sullivan link-ul prin care pot achiztiona bilete la evenimentul din Bucureşti.

Apoi, la ora 10:00 se va lansa vînzarea către publicul larg, în măsura locurilor rămase libere.

INFORMAȚIA MECIULUI DEMONSTRATIV DE LA BUCUREȘTI A FOST ANUNȚATĂ ÎN EXCLUSIVITATE DE GSP.RO

"Chiar dacă nu au fost puse în vînzare biletele pentru acest eveniment, cei care le vînd au pus la dispoziţia doritorilor o abonare pentru a-i anunţa momentul în care se vor putea comercializa. Interesul este unul foarte mare pentru că este un meci unic pe care-l găzduieşte România! Fanii snookerului vor beneficia de un spectacol, o întîlnire între doi sportivi incredibili", a declarat Adrian Thiess, organizatorul evenimentului.

Thiess a precizat pentru GSP.RO că pentru meciul de la Bucureşti de pe 21 noiembrie, vor exista trei categorii de bilete cu următoarele preţuri: 90 lei - categoria III, 180 lei - categoria II, 270 lei - categoria I şi 1.400 de lei - VIP.

În plus va exista şi un număr super limitat de 20 bilete denumite Platinum VIP Experience. Posesorii acestora vor avea parte de două zile speciale în compania lui Ronnie şi Stuart, dar momentan preţul acestora este încă ţinut secret de organizatori. CE CONȚINE PACHETUL SPECIAL? AFLĂ DE AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1282134021812868
Calin Visovan  •  04 Septembrie 2015, 14:52

bine ma smecherilor , va inghesuiti sa ii vedeti pe astia doi care vin la misto sa dea in bile doua zile pe niste banii grei iar cand sunt etape locale sau openuri in romanaia cu jucatori autohtoni nu vezi umbra de spectator ...pt ca nivelul de joc este scazut-cica , Da dar ganditiva spectatori, audienta, cerinta, premiile cresc , televizari...automat creste nivelul de joc... Rusine ma papagalilor!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Septembrie 2015, 13:25

Daca apare la un meci de baschet sau hockey, Obama e pomanagiu ? Sefii de stat si de guvern sunt prezenti la o manifestare deosebita care are loc in tara lor , e o dovada pana la urma de ospitalitate si onoare pentru invitati ! Ca nu ne place x sau y , asta e alta problema ! Poate vine Basescu cu Udrea la brat ! E mai buna varianta asta ?

fangigi
fangigi  •  04 Septembrie 2015, 12:46
Postat de de_pe_tarnave pe 04 Septembrie 2015, 12:00

Aș face pariu că la eveniment participă și pomanagiul de premier !!!

:))) garantat ca apare in prim plan si plagiatorul! Nu rateaza el ocazia, ! Asta ar fi in stare sa mearga si la zoo ca sa-l vada animalele!:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează