SPORTURI  »  SNOOKER  »  DECIZIE

Decizie incredibilă luată de Ronnie O'Sullivan înaintea de Romanian Masters! S-a retras de la CM de snooker! Cum arată tabloul evenimentului din 14-18 martie

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 16:48

Mark Selby, Judd Trump și Neil Robertson țin capul de afiș la Romanian Snooker Masters, evenimentul care aduce elita snookerului mondial în România, în perioada 14-18 martie, la Circul Metropolitan Bucureşti.

Șase campioni mondiali, care au împreună 12 titluri supreme câștigate la Campionatul Mondial de la Crucible în ultimii 20 de ani, participă la turneul internațional organizat de București în cadrul circuitului mondial World Snooker.

Doi dintre aceștia, Neil Robertson și Stuart Bingham, se vor duela încă din primul tur pe tabloul principal cu 16 poziții al turneului invitațional, pentru un loc în sferturile de finală.

De departe cea mai importantă decizie este cea a lui Roonie O'Sullivan. Englezul și-a anunțat retragerea de la Romanian Snooker Masters, chiar înainte de efectuarea tragerii la sorți. Cvintuplul campion mondial a decis să pună punct sezonului său competițional, urmând să nu participe nici la Campionatul Mondial (21 aprilie – 7 mai).

Tabloul complet de concurs de la Romanian Snooker Masters (numele jucătorului, poziția în clasamentul mondial, țara de origine)

Mark Selby (1, Anglia) – Liang Wenbo (18, China)
Stuart Bingham (11, Anglia) – Neil Robertson (13, Australia)
Mark Williams (7, Țara Galilor) – Ali Carter (12, Anglia)
Shaun Murphy (6, Anglia) – Stephen Maguire (19, Scoția)
John Higgins (5, Scoția) – Anthony McGill (16, Scoția)
Barry Hawkins (8, Anglia) – Ryan Day (17, Țara Galilor)
Mark Allen (9, Irlanda de Nord) – Kyren Wilson (14, Anglia)
Judd Trump (3, Anglia) – Luca Brecel (15, Belgia)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
turcescu
turcescu  •  08 Februarie 2018, 20:44
Postat de ovidiu_3003 pe 08 Februarie 2018, 20:36

...ce mult este iubit acest sport in tara noastra ...articolul are putin peste un miliard de comentarii ...

Crapi cand vezi ceva de top in Romania. Eu imi iau si bilet, am fost la toate evenimentele de snooker.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Februarie 2018, 20:36

...ce mult este iubit acest sport in tara noastra ...articolul are putin peste un miliard de comentarii ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează