SPORTURI  »  SNOOKER  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE SNOOKER

EXCLUSIV Campionatul European de snooker nu va mai avea loc la Cluj! Unde s-a mutat turneul organizat în premieră în România + toate detaliile despre competiție

Ronnie O'Sullivan este primul jucător important care şi-a anunţat participarea la Europeanul din acest an.
Ronnie O'Sullivan este primul jucător important care şi-a anunţat participarea la Europeanul din acest an.

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 09:39

România va fi kilometrul zero al snookerului continental! În perioada 3-9 octombrie, Bucureştiul va găzdui Campionatul European de snooker.

Adrian Thiess a decis să mute evenimentul din nou în Capitală, după ce inițial era decis să aibă loc în Ardeal, mai exact la Cluj.

McCann Thiess Events şi World Snooker au semnat un contract valabil pentru trei ani pentru ca ţara noastră să organizeze Campionatul European de snooker. Turneul va avea loc în perioada 3-9 octombrie 2016, iar Eurosport a achiziționat deja drepturile TV. De asemenea, competiția va fi transmisă de alte 14 televiziuni de pe toate continentele. Ţara noastră este obligată să aibă cel puţin 12 mese unde să se dispute confruntările.

La competiţia din perioada 3-9 octombrie vor participa 128 de jucători din 89 de ţări, din toată lumea, chiar dacă titulatura campionatului este de "european". Printre ei, este și Ronnie O'Sullivan, care şi-a confirmat deja prezenţa!

Inițial turneul trebuia să aibă loc la București, apoi a fost mutat la Cluj, dar din cauza numărului mic de fani prezenți la patrulaterul de acum câteva luni, organizatorii au luat decizia ca acesta să fie din nou organizat la București, făcându-se eforturi pentru a se găsi o locație specială pentru acest eveniment.

"O să fie o săptămână de vis pe care împătimiţii snookerului nu o vor uita niciodată. Acesta va fi al doilea turneu ca importanţă desfăşurat în Europa şi va deveni unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul World Snooker!"
Adrian Thiess, organizatorul evenimentului

Ronnie O'Sullivan este primul jucător important care şi-a anunţat participarea la Europeanul din acest an.

"Voi fi sigur prezent la turneu. Cred că va fi cea mai frumoasă atmosferă din tot anul competiţional", a spus O'Sullivan.

Pe lîngă acesta la ediţia Europeanului găzduită ar putea participa, printre alţii, Stuart Bingham, Shaun Murphy, Judd Trump, Mark Williams și Mark Selby. Ediţia din 2016 a CE de snooker este cea mai nouă competiţie pe care o va organiza World Snooker.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1500903883545516
Adrian Thiess  •  28 Iulie 2016, 00:21

Da Gigi, iti raspunde Thiess, are dreptate Cezaro. Nu am stabilit locatia, ideal ar fi Circul Globus. Vom anunta locatia pana luni

cezaro
cezaro  •  27 Iulie 2016, 12:43
Postat de zidane92 pe 27 Iulie 2016, 11:52

In ce locatie gigistule , nu sunt *** am vazut ca in bucuresti!

gigele...cand te-am pus sa citesti cu atentie articolul nu ma refeream ca va fi la Buc..desi si asta era prea subtil pt tine..ci la faptul ca scrie clar ca nu se cunoaste locatia...in schimb, vine nea gigel istetul foc si intreaba unde va fi? stai pe forum ca intra Thiess si-ti raspunde, eu asa cred...

zidane92
zidane92  •  27 Iulie 2016, 11:52
Postat de cezaro pe 27 Iulie 2016, 11:47

gigele...ai citit articolul pana la capat?

In ce locatie gigistule , nu sunt *** am vazut ca in bucuresti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează