SPORTURI  »  SNOOKER  »  SNOOKER

EXCLUSIV UPDATE Ronnie O'Sullivan vine cu un avion privat în România » Va zbura alături de o altă legendă "E nebunie! Evenimentul e sold-out"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat marti, 29 august 2017 10:04

Ronnie O'Sullivan, campionul mondial la snooker, unul dintre cei mai mari jucători din istorie, revine în România! Nu pentru un meci demonstrativ sau pentru un patrulater de cinci stele, ci pentru a participa la un concert organizat la Mamaia.

31 august / 16:00

 Venirea lui Ronnie O'Sullivan în România a dat peste cap evenimentul de la Mamaia, unde Goran Bregovici va susține un concert pe 2 septembrie. Din informațiile pe care GSP le are, toate mesele din clubul din Mamaia au fost vândute în două ore după ce Gazeta a anunțat în exclusivitate prezența legendarului campion mondial de snooker!

"Organizatorii au fost nevoiți să suplimenteze numărul de mese pentru a acoperi cererile făcute din rezervări. Capacitatea clubului a fost depășită! Au fost contactate și alte două firme de catering de la București pentru a acoperi cererea de locuri. Evenimentul e sold-out!", au declarat surse GSP.

O'Sullivan și Ronnie Wood, legendarul chitarist, membru al formaţiei Rolling Stones vor ajunge la Constanța, sâmbătă de la ora 16:00 și vor fi preluați de la aeroport de Adrian Thiess, cel care i-a invitat pe cei doi în România.

(știrea inițială)

Sursele Gazetei au dezvăluit că O'Sullivan va participa pe 2 septembrie la concertul lui Goran Bregovici, care va avea loc pe litoralul românesc. Este pentru prima dată când Bregovici vine în ţara noastră cu întreaga sa orchestră. Mai mult, pe lângă prezenţa campionului mondial la snooker, la evenimentul din septembrie va mai participa şi Ronnie Wood, legendarul chitarist, membru al formaţiei Rolling Stones.

"Există informaţii clare să O'Sullivan va sosi la Constanţa cu un avion privat care va veni direct de la Londra. Sosirea este programată în jurul orei 16:00, iar prietenii acestuia din România au început deja să se ocupe de vizita legendarului jucător de snooker.

Cazarea urmează să fie făcută la Phoenicia Royal, acolo unde va ajunge cu un elicopter care-l va prelua direct de pe pista aeroportului din Constanţa pe O'Sullivan", spun sursele GSP.ro. Avionul cu care cei doi vor ajunge pe Aeroportul "Mihai Kogălniceanu" este un Challenger 650, căruia i-a fost rezervat deja un culoar de zbor şi de aterizare la Constanţa pentru 2 septembrie.

Cei de la hotel au dezvăluit că cel care s-a ocupat de rezervările celor doi este omul de afaceri Adrian Thiess, cel care l-a adus pe O'Sullivan pentru prima oară la Bucureşti pentru mai multe meciuri demonstrative de snooker, dar şi la Campionatul European care a avut loc în Capitală.

Contactat pentru a comenta informaţiile GSP, Thiess a spus: "Mi-am invitat la concert prieteni dragi care pot face pentru turismul românesc ceea ce nu reuşesc zeci de politicieni aflaţi la guvernare".

După ce va participa la concertul lui Goran Bregovici din Mamaia, O'Sullivan va pleca spre Bulgaria, acolo unde urmează să participe la un meci demonstrativ de snooker alături de Stephen Hendry.

O'Sullivan e îndrăgostit de România

Englezul a fost fascinat de publicul şi de ospitalitatea de la noi din ţară şi-a decis să-şi cumpere o casă de vacanţă în România, unde se poate relaxa alături de familie şi de prieteni. Acesta a luat în urmă cu şase luni legătura cu mai mulţi prieteni de la Bucureşti pentru achiziţionarea unei case în Transilvania. "M-am simţit incredibil în România şi abia aştept să mă întorc. Vreau să-mi petrec Crăciunul în Transilvania pentru că am auzit că este superb şi trebuie să ajung acolo", a mărturisit Ronnie după unul dintre turneele pe care le-a avut la Bucureşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează