SPORTURI  »  SNOOKER  »  MASTERS

Neil Robertson l-a „măturat” pe Barry Hawkins și a câștigat al doilea său Masters, după 10 ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 23:29 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 23:46

Australianul Neil Robertson (39 de ani) l-a învins clar pe englezul Barry Hawkins (42 de ani), scor 10-4, și a primit trofeul de Masters, ce poartă numele regretatului Paul Hunter. 

Mastersul de la Londra este un turneu invitațional, care face parte din Tripla Coroană, alături de UK Championship și Campionatul Mondial. 

Neil Robertson a fost în controlul permanent al partidei. A închis prima sesiune cu 5-3, iar a doua sesiune a avut multe mai puține emoții pentru sportivul de la Antipozi. A bătut 10-4 și a ridicat pentru a doua oară trofeul de la Londra, după ediția din 2012. 

Robertson a trecut de-a lungul turneului de nume mari, precum Ronnie O'Sullivan sau Mark Williams, cu ultimul având un 6-5 în semifinale electrizant, decis la ultima bilă neagră. 

Număr 4 mondial, Neil a primit 250 de mii de lire sterline ca premiu, în timp ce Barry Hawkins s-a mulțumit cu „doar” 100.000. 

22de trofee are în carieră Neil Robertson, inclusiv 3 UK Championship, 2 Masters și un Campionat Mondial

11posesori ai Triplei Coroane: Steve Davis, Terry Griffiths, Alex Higgins, Stephen Hendry, John Higgins, Mark Williams, Ronnie O'Sullivan, Neil Robertson, Mark Selby, Shaun Murphy și Judd Trump

Îi iau și banii! » Suma uriașă pe care Djokovic trebuie să o plătească drept daune australienilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
snooker
snooker  •  17 Ianuarie 2022, 10:24

Hawkins a fost ingrozitor de slab. Robertson ingrozitor de lent. In concluzie, o finala urata!

carol_k
carol_k  •  17 Ianuarie 2022, 01:08

Nu-l mai suport pe comentatorul Daniel Bontea. Vorbeste absolut tot timpul, nu intelege ca mai suntem si noi pe acolo si vrem sa ne concentram. Incepe o fraza inainte cu 20 sec de executarea loviturii si o termina la vreo 20 secunde dupa ea. Turuie, nu comenteaza. Parc-ar fi un Ilie Dobre al snookerului. Macar ala vorbea tare si raspicat. "Andy" bolboroseste, da sonorul jos si parca are prune in gura, el intelege ce spune. Ingrozitor, NU m-am mai uitat dupa ce m-am plictisit sa vad meciul fara sonor. Credeam ca macar Eurosport-ul isi alege mai atent comentatorii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează