SPORTURI  »  SNOOKER  »  SNOOKER

O'Sullivan l-a învins fără probleme pe Trump în finala de la Shanghai » Britanicul a ajuns la 30 de trofee câștigate în cariera sa! Câte mai are de recuperat față de Hendry

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 20:40

Jucătorul englez de snooker Ronnie O'Sullivan a câștigat, sâmbătă, turneul Shanghai Masters.

În finala competiției, O'Sullivan a trecut fără emoții de compatriotul său, Judd Trump, cu 10-3, după ce la pauză tabela arăta 7-2.

O'Sullivan a început foarte bine partida, reușind să câștige primele 7 jocuri, ultimele două fiind adjudecate de Trump. După pauză, meciul a curs în același mod, Trump a reușind doar un frame, în timp ce adversarul său a mai punctat de 3 ori.

"Am știut că Judd era într-o formă bună, pentru că a jucat bine toată săptămâna. Mintea mea a fost la fel de bună ca în toată această săptămână. Au existat câteva momente în care am abordat altfel partida, dar am reușit în cele din urmă să gândesc în felul meu. Nu am fost în cea mai bună formă azi, dar mental am fost la locul potrivit", a spus O'Sullivan după meci.

Pentru acest trofeu câștigat, O’Sullivan a primit un cec în valoare de 150.000 de lire sterline. Britanicul a mai obținut și un bonus de 3.000 de lire sterline pentru cel mai mare break al turneului, 144.

2 turnee a câștigat O’Sullivan în acest an Openul Englez și Shanghai Masters

30 de turneea câștigat O’Sullivan în cariera sa, fiind pe locul 2 all-time după scoțianul Stephen Hendry (36)

Surse: bbc.comeurosport.comrte.ie

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează