SPORTURI  »  SNOOKER  »  MASTERS

Revin greii din snooker! Europa Masters va fi 3 ani la București

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 00:00

Bogdan Enoiu, managerul general al McCann Worldgroup Romania, compania organizatoare a evenimentului European Masters, a declarat că evenimentul va rămâne la București cel puțin trei ani dacă nu vor fi pierderi majore la prima ediție.

Costurile de organizare se ridică la aproximativ o jumătate de milion de euro. "E o sumă frumușică și relativ greu de strâns în câteva luni de zile. Va fi însă o reclamă bună pentru București acest eveniment", a declarat Enoiu.

Câștigătorul European Masters, care se organizează în perioada 3-9 octombrie la "Circul Globus" din Capitală, va primi 80.000 de euro, iar finalistul va încasa 50.000 de euro.

La competiție vor participa 32 de jucători, printre care opt din cei mai buni 10 jucători ai lumii, între aceștia fiind Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Stuart Bingham, Judd Trump, John Higgins și Neil Robertson.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close