SPORTURI  »  SNOOKER  »  DECIZIE

Ronnie O’Sullivan și-a cumpărat un apartament de lux în București! GSP.RO a aflat în ce zonă și prețul plătit pentru un metru pătrat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 18:17

Circul Globus din Bucureşti va găzdui în perioada 3-9 octombrie cel mai important eveniment de snooker din România, iar Ronnie O’Sullivan și-a câștigat deja locul pentru European Masters!

Partidele se vor desfăşura în cursul săptămânii, 3-7 octombrie, cu începere de la ora 10:00, meciul zilei fiind programat la ora 19:30. Semifinalele se vor disputa sâmbătă, 8 octombrie, cu începere de la ora 13:00. Marea finala se va juca duminică, 9 octombrie în cadrul a două sesiuni, programate de la ora 13:00, respectiv de la ora 19:00. Până să revină în România, Ronnie a luat o decizie surprinzătoare, continuând să-și arate dragoste pentru țara noastră.

Sursele GSP.RO susțin că unul dintre cei mai mari jucători de snooker din istorie și-a cumpărat un apartament de lux într-un complex din Pipera, care îi aparține lui Ciprian Marica și omului de afaceri Adrian Thiess. "Ronnie O’Sullivan și-a achiziționat un apartament în complexul Pipera Platinum Residence. Prețul pentru un metru pătrat este de o mie de euro, iar Ronnie și-a dorit enorm de mult să aibă o casă de vacanță la București", spun sursele ziarului.

După ce a participat la București la mai multe meciuri de snooker demonstrative, Ronnie a fost fascinat de publicul și ospitalitatea de la București și și-a anunțat de mult decizia de a cumpăra o casă de vacanță în România, unde se poate relaxa alături de familie și prieteni.

"Ospitalitatea de la București a fost fantastică. Am căutat mereu să joc pe cele mai interesante arene, în cea mai explozivă atmosferă, de aia am și revenit în România. E perfect aici, m-am simțit minunat! Îmi place foarte mult aici și cred că pe viitor îmi voi cumpăra o casă în România!", a spus Ronnie pentru Gazeta Sporturilor în aprilie.

Acesta a mai declarat pentru la un post de radio din Anglia: "A fost incredibil în România, abia aştept să mă întorc în Bucureşti. Cred că o să mă întorc în România nu doar la turneu, ci şi la un Crăciun viitor. Am înţeles că Transilvania este superbă, trebuie să ajung acolo".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
348478768831223
Seb Dimi Vatau  •  28 Septembrie 2016, 20:56

Foarte tare!!!Ne bucuram..!!!

1059109910783295
Luci Luci  •  28 Septembrie 2016, 20:43

Pentru el este o investitie.

179532169075372
Liviu Iuliu Petrila  •  28 Septembrie 2016, 18:35

Prețul 1000 € este bun. În Helsinki în așa o zonă este 15.000 de € Salariul mediu net la ei doar de trei ori mai mare. Deci pentru noi este de cinci ori mai ușor să cumpărăm.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează