SPORTURI  »  SNOOKER  »  EUROPEAN MASTER

Ronnie O'Sullivan şi John Higgins au acces în sferturile de finală ale European Masters! Programul partidelor de azi

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 11:38

John Higgins, Alfred Burden, Ronnie O'Sullivan şi Neil Robertson se regăsesc printre jucătorii de snooker care s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale competiţiei European Masters, care se desfăşoară la Circul Globus din Bucureşti.

Miercuri s-au disputat patru partide din optimile turneului şi s-au înregistrat următoarele rezultate:

John Higgins - Tom Ford 4-3
Alfred Burden - Ricky Walden 4-3
Ronnie O'Sullivan - Mark Allen 4-2
Niel Robertson - Rhys Clark 4-1

Joi, 6 octombrie, vor avea loc celălalte patru meciuri din optimile de finală. Învingătorii sunt decişi după sistemul cel mai bun din 7 frame-uri. Meciurile vor începe de la ora 10:00, ultima partidă a zilei urmând să debuteze de la ora 19:00.

Masters-ul European de Snooker e al doilea eveniment ca importanţă în calendarul european World Snooker. Câştigătorul European Masters va încasa 80.000 de euro, în timp ce finalistul va primi aproximativ 50.000 de euro.

Programul meciurilor de joi de la European Masters:
Mark Davis - Liang Wenbo 13:00
Anthony McGill - Scott Donaldson
Andrew Higginson - Judd Trump 19:00
Mark Selby - Barry Hawkins

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează