SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

3 întrebări sincere pe care trebuie să și le pună Simona Halep! De la colaborararea cu Darren Cahill și până la accidentarea la genunchi

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 13:33

Încă o eliminare surprinzătoare de la Australian Open. GSP.RO pune 3 întrebări după un nou obiectiv major ratat de Simona.

1. Dar Accidentarea? Cât e accidentarea? de unde e accidentarea?

"S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil. Nu vreau să agravez", a explicat Simona la finalul meciului de la Antipozi, care a subliniat: "e prima oară când din cauza durerii nu am putut face prea multe".

Bun. Atunci cum se împacă această scuză cu o declarație dată acum câteva săptămâni, pe vremea când seta turneele de Grand Slam ca prioritate absolută: "Am lucrat foarte dur în această perioadă, cred că a fost cea mai dură pregătire din carieră". Care e, până la urmă, adevărul? A fost o greșeală de strategie, o nepotrivire în program, o forțare?

2. E Darren Cahill o problemă?

Halep și Cahill lucrează împreună din primăvara lui 2015, iar Simona și apropiații ei și-au pus mari speranțe în antrenorul australian. După 2 ani, Simona nu progresează. În 2014, cu Wim Fissette, a ajuns în finală la Roland Garros și la Turneul Campioanelor și în semifinală la Wimbledon.

Apoi, contrar ideii că un jucător devine mai bun odată ce crește în experiență, Simona s-a rătăcit. Și-a pierdut din agresivitatea din 2014, a ieșit de 3 ori din primul tur și odată în turul secund în 8 Grand Slamuri. Totul e fun, contul e instagram s-a completat corespunzător cu poze interesante, dar tenisul? Tenisul când apare?

3. Cât timp durează să repari serviciul?

An după an, serviciul Simonei continuă să fie marea problemă. Deși susține că s-a antrenat foarte mult și încearcă să își îmbunătățească acest aspect al jocului, Halep pare că nu progresează la serviciul.

"M-am uitat la felul cum servește și e destul de clar că trebuie să muncească mult pentru primul, ca să nu mai vorbim despre al doilea serviciu" a explicat Mats Wilander, are a dat vina și pe atitudinea Simonei.

Mai ales că și în meciul cu Rogers, nr 4 mondial a avut mari probleme și i-a permis adversarei să returneze puternic și să îi pună probleme. Rogers a făcut 4 break-uri, decisive pentru câștigarea meciului. Deci de cât timp e nevoie ca să își refacă una dintre cele mai importante părți din joc?

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
sexilian
sexilian  •  16 Ianuarie 2017, 20:42

trufia tzantzareasca o lucreaza....

1288341351232249
Ramona Toderaș  •  16 Ianuarie 2017, 20:41
Postat de Toma Paul pe 16 Ianuarie 2017, 19:34

Vremea lu Simona H, s-a dus ca si sansa lui L. Bute !! Simona e o fata imbufnata ,increzuta si nu suporta reprosurile antrenorului ! O speculanta de jocuri cu adversare fara valoare, daca da de o valoare se da accidentata ( Qatar,Madrid,Paris ,,etc) o mincinoasa care are numai de pierdut . Locul ei este adevarat de 30-40 ATP. Cel mai bine e sa se retraga si sa-si scoata din cap Grand Slem nu e de Simona H.

Paul, cata dreptate! Serios! Adica ce cauta Simona in WTA daca locul ei e de ”30-40 ATP”? Cata ignoranta! Si in plus, daca astea sunt intrebarile pe care trebuie sa si le puna Simona dupa aceasta eliminare, care btw nu e un capat de tara, atunci e grav fratilor. Zic, sa fugim sa ne ascundem....

1904849899740178
Mos Gerila  •  16 Ianuarie 2017, 20:16

*** fi urmarita toata viata de ghinion pt ca la maniat prea tare pe Dumnezeu cu minciunile inventate de ia dupa fiecare infrangere.si mai ales pt motivele marsave de a nu-si reprezenta tara la jocurile olimpice

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează