SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

4 lucruri inedite despre necunoscuta din China care i-a produs lui Halep cea mai dură înfrîngere din carieră + Ce a spus după ce a izbucnit în lacrimi

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 11:48

Shuai Zhang, locul 133 WTA, a produs cea mai mare surpriză a primului tur de la Australian Open, după ce trecut de Simona Halep, locul 2 WTA, scor 6-4, 6-3. 

Acestă victorie reprezintă pentru Simona Halep una dintre cele mai dure înfrîngeri, între ea și adversara de azi fiind diferențe majore.

Prima victorie la UN GRAND SLAM

Zhang, 27 de ani, se află la cel mai important rezultat din carieră, la un turneu de Grand Slam. Pînă acum, din 16 meciuri la Grand Slam, chinezoaica nu a cîștigat niciodată. 

cEA MAI MARE SURPRIZĂ

Victoria chinezoaicei este cea mai mare surpriză, conform caselor de pariuri. Zhang avea cota 10 să o bată pe Halep, în timp ce succesul lui Verdasco, în fața lui Nadal, avea cota 8. Pentru a cîștiga acest meci, Halep avea o cotă extrem de mică, 1.07.

10 MILIOANE DE DOLARI sub Halep!

De-a lungul carierei, Zhang a cîștigat din tenis doar 1.700.000 de dolari, în timp ce Halep a acumulat puțin peste 11.000.000 de dolari. Doar anul trecut a strîns aproape de patru ori mai mult decît a acumuat adversara ei în toată cariera.

DOAR UN TROFEU

Zhang are un singur trofeu în palmares. În 2013, chinezoaica a cîștigat turneul de la Shenzen, în fața americantei Vania King. De-a lungul carierei, Halep a cîștigat 11 turnee în circuitul WTA.

La finalul meciului cu Halep, Zhang a fost vizibil marcată de importanța victoriei. Chinezoaica izbuncit în lacrimi și a oferit cu greu cîteva declarații.

"Am jucat cel mai bun tenis al meu. Vreau să-i mulțumesc antrenorului, părinților și tuturor celor care m-au susținut. E cel mai important moment din cariera mea. Simona e o jucătoare fantastică, e numărul 2 WTA. Na Li ne încurajează foarte mult" Shuai Zhang

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
sarliculibali
sarliculibali  •  19 Ianuarie 2016, 15:17

Zhang nu a spus niciodata ca bondarita ar fi o jucatoare fantastica, ea vorbeste despre Li Na. Din pacate nu se descurca prea bine cand vorbeste in limba engleza, altfel le-ar fi multumit organizatorilor ca in sfarsit i-au oferit o adversara accesibila in prima runda.

1643392825931936
Robertorosa Rocca  •  19 Ianuarie 2016, 14:35

subscriu celor dinainte... tine o tot asa si cand e cota mare atunci fa ce ai de facut tu si cu sterea ca pe langa tine vom trai si noi din pariuri

corsair83
corsair83  •  19 Ianuarie 2016, 13:47
Postat de Eugen Eugenescu pe 19 Ianuarie 2016, 13:30

au inceput si aici pariurile ? rau am ajuns...

Am vrut sa punctez ca din meciurile Simonei cu outsideri se pot face bani multi....am spus ceva rau?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează