SPORTURI  »  TENIS  »  WUHAN OPEN

A 4-a jucătoare calificată la Turneul Campioanelor! Petra Kvitova a triumfat la Wuhan, după ce a trecut lejer de Eugenie Bouchard!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 15:05

Petra Kvitova a cîştigat turneul de la Wuhan, după ce a învins-o în finală pe Eugenie Bouchard, scor 6-3, 6-4.
Cehoaica de 24 de ani şi-a apărat astfel cele 900 de puncte obţinute anul trecut la Tokio, după victoria în faţa numărului 9 mondial şi a şasea favorită la turneul asiatic.

După această victorie, Kvitova şi-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde s-au calificat deja Serena Williams, Simona Halep şi Maria Şarapova.

În ciuda acestui eşec, Bouchard şi-a asigurat locul 7 în ierarhia WTA, începînd cu săptămîna viitoare, depăşindu-le pe Caroline Wozniacki şi Angelique Kerber. După această victorie, Kvitova a primit şi un cec în valoare de 441.000 de dolari.

În proba de dublu, trofeul a mers la perechea Martina Hingis din Elveţia şi italianca Flavia Pennetta, după ce au trecut de cuplul format din Cara Black şi Caroline Garcia, scor 6-4, 5-7, 12-10.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
merace
merace  •  27 Septembrie 2014, 20:00

Si Monica Niculescu s-a calificat pentru turneul principal de la Beijing! Va juca in turul 1 cu Andrea Petkovic, iar in turul 3 ar putea s-o intalneasca pe Simona Halep!

rozu
rozu  •  27 Septembrie 2014, 16:43
Postat de der.bomber pe 27 Septembrie 2014, 14:38

mai dú-te-n pízdá má-tíí de tígán mízérábíl .si sterge-te la gura de cácát ca puti ca ultimul bóschétár .

te aplaud... esti nevinovat!

der.bomber
der.bomber  •  27 Septembrie 2014, 14:54
Postat de magura pe 27 Septembrie 2014, 14:41

Vorbeai de tine nu? La ce limbaj ai... :)))))))))))))))))))

Vorbeam cu clona ta márláne :)))) Apropo...Petra e o jucatoare de top sau nu?Ca am vazut-o apeland la antrenor de cateva ori pe parcursul finalei :)))) Taran próst de etnie rrómá ce esti...mai bine du-te si defecheazá pe pagina insolventilor maronii ca la tenis esti PRAF .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează