SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

A dat tenisul pe scris » Horia Tecău a lansat prima sa carte: "Mi-am dat seama exact ce mesaj doream să transmit"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 22:24

Tenismenul Horia Tecău și-a lansat prima carte, intitulată "Viața în ritm de tenis", în care povesteşte experienţele sale de când a început să practice sportul.

"Materialul îl aveam de mult timp. Scrisul m-a ajutat să îmi setez obiectivele. Anul acesta editura a venit la mine cu o propunere şi s-a potrivit perfect. Pentru că eram pregătit să scriu ceva, dar acum mi-am dat seama exact ce mesaj doream să transmit, nu numai copiilor ci şi părinţilor.

Joc tenis de la cinci ani. Scrisul a venit pe parcurs. Cred că la următoarea carte voi avea mai multă experienţă. Am citit biografiile lui Nadal, Djokovici. Nu pot să spun că m-au inspirat, pentru că e un alt gen de carte. Eu îmi doresc să influențez cât mai mulţi copii şi părinţi şi să le fie de folos cartea. Probabil că la sfârşitul carierei voi scrie şi o biografie, dar acum consider că mai am câţiva ani de jucat. Sunt multe experienţe şi lecţii pe care aş vrea să le povestesc", a spus tenismenul medaliat cu argint la proba de dublu de la Jocurile Olimpice la TV Dolce Sport.

Cartea "Viaţa în ritm de tenis" a fost lansată la librăria Cărtureşti Carusel, în prezenţa mai multor oameni de sport, între care şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu, Marian Drăgulescu şi Florin Segărceanu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alex_777
alex_777  •  12 Decembrie 2016, 22:54

Frumos!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează